31 december 2011

Awesome!

Allmänt

Då är de snart nytt år och snart dags att dra på fest!!! Kommer bli kanoners även om jag inte är så jätte pigg men vad gör man inte HAHAHA!!! Iaf middagen hos kompisarna var jätte nice och nu sitter jag med släkten och har precis haft spelstund jätte mys :) Just det jag har gått ner jätte mycket i vikt!!! Vägde 58 förut och kände mig as fet men nu har jag gått ner till 54 och då får ni även räkna med att muskler väger mer än fett så tänk vad jag annars hade vägt utan muskler!!! Inte undra på att Mommy säger att jag bantar bort min kropp HAHAHA!!! Aja allt för mig tjaaaaaaaaao! ;D

31 december 2011

2011 last dinner!

Allmänt

Nu är jag äntligen färdig fixad och som ni ser har jag nyblekt hår THX Sara!!! Nu blir det att ta taxi hem för palla gå liksom okej de är bara 15 min men de orkar inte jag ändå HAHAHA!!!
Iaf ska vara hemma en liten stund sen är jag bortbjuden2011 sista lucnh eller vad man ska säga ;) Med trevligt folk och gott att dricka :)Så detta slutet på de nya året kanske inte var så dumt ändå vad vet jag höhö ;)
Iaf förra året var jag med Jenny och söp och jag gick bort mig i Hjo HAHAHA!!! Memorys alltså, kul hade jag och dränkte sorger som idag med alkohol love it HAHAHA!!! Ne nu driver jag bara med er ;) Aja allt för mig hörs sen tjaaaaaaaaaaaaao! ;D


31 december 2011

Thank you!

Allmänt

Alltså shit vad det tar tid med att färga hår eller o_O' Nu har jag suttit här hemma med Sara i snart 3 timmar eller de är de nu snart 4 xD Fy vad hemskt egentligen inget roligt liv jag har just nu iaf HAHAHA!!! Alla mina vänner runt om i lander har vart hur gulliga som helst!!! Love till er<3<3<3 Fick inbjudningar till Stockholm, Jönköping, Kristianstad, Göteborg, Skövde, Örebro, Ulricehamn och här i Hjo med nära och kära<3 Men efterosm denna veckna vart värre än förra året så kommer jag fira med släkten eftersom jag pallar inte ut och supa känner mig helt död men säger ändå ett stort tack till alla underbara människor som ville ha dit mig men tyvärr är jag för sliten för att kunna ta mig nånstan................ Men att fira med släkten är inte eller fy skam för då får jag ändå alla ställena fast betydligt närmare mig HAHAHA!!! ;) Men sOm alla vet kan mina planer ändras i sista stund så än så länge blir det trolige såhär ;)