Go kväll alla readers!!! Ledsen för sen bloggning, men så är det att va popis då alla ska ringa till en och man ska vill vara alla tillhands HAHAHA!!! Borde egentligen skaffa ytterligare en tilll mobil så man kan skilja alla saker, så var sak får sin palts. En Tel till Viktiga samtal och en anna ''mindreviktiga'' samtal HAHAHA!!!  Borde iaf fundera på det, ska senare ikväll jobba med mitt företagshemsida och uppdatera den, var länge sen eller ah typ iaf................................ Hm japp de var lite vad jag hade och säga just nu hörs mer sen!!! =D


Btw, jag älskar mitt halspand för er som missat det <3 <3 <331 augusti 2012

Hellre döden!

Allmänt

Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva förklara detta, men tydligen verkar det inte gå in för alla...................... Vilket är väldigt tragiskt, men jag ska försöka göra ett försök igen!!! JAG LEVER INTE PÅ SOS!!! Ni fattar väl att det är sjukt mycket dubbelmoral om jag skulle leva på Socialen samtidigt som jag vill att Socialbidraget ska tas bort va HAHAHA!!!
Om jag skulle få välja Socialen eller Döden så tar jag hellre mitt liv!!! Eftersom är du engång inskriven där finns du alltid i deras register + att sjunka så lågt är ingenting som ligger i min natur, kanske för er Svensson för ni inte vet nåt bättre, men jag som har sett andra sidan vet att det finns bättre saker att göra än att hänga ihop med Soscialen resten av liv HAHAHA!!!
Så nej jag lever inte på Socialen utan har föräldrar som betalar saker åt mig, ledsen att ni inte hade det, men ta inte ut er besvikelse på mig bara för jag råka ha det så sjukt mycket bättre än er!!! ;)Skillnaden med Daddypay och Sosfall är att jag inte kostar samhället pengar och är ingen extrabörda för samhället!!! ;)

31 augusti 2012

Matfestivalen!

Allmänt

Hoppas ni inte missar en av Skaraborgs större festivale som äger rum i den underbara staden Skövde!!!  Matfestivalen får ni inte missa, nöjesfällt, god mat, olika band och Mr: Lip!!! ;)
Hoppas vi ses i vimlet eller ute på dansgolvet!!! =D