29 februari 2012

Why not!

Allmänt

Go kväll mina kära små avundsjuka läsare shit vilken dag mycket road och jag är så sjukt taggad inför hlegen!!! Att bero på det så har Kakan 20års fest nästa helg!!! Måste snacka ihop mig med syrran vad vi ska kunna tänka oss köpa till våran lilla favo Kaka ;) Inte varje gång man fyller 20 liksom men nåt knäppt lär de nog bli om vi båda får bestämma höhö ;) Iaf lyckades få lite möten flyttade tills på lördag känns hur skönt som helst, love it!!! Ja alltså ni frågade varför jag inte köper de där dyra väskorna som finns för herr och tänkte berätta varför och det är för att det ser så sjukt bögiga ut!!! Men om ni vill att jag ska beställa hem en eller fler så ah vist kan jag det vad gör jag inte för er skull liksom HAHAHA!!! Helt ärligt talat jag vet inte om ni killar gillar sånna bögväskor men det gör inte jag!!! Jag vet det är fashion men så mycket gay är inte ens jag HAHAHA!!! ;)


29 februari 2012

It's over!

Allmänt

Då så är mötet avklarat och det lät väldigt lovade det som jag fick höra iaf ;) Men innan jag hoppar på ett nytt projekt blir det att avsluta det påbörjande jag redan är på ;D Men efter det blir det full fart på nya höjder!!! Iaf nu sitter jag på bussen hemåt och ska bli riktigt skönt att få komma hem och sen slänga sig i säng men innan dess måste jag skicka iväg lite saker och samt titta min mail så hörs mer när jag kommit hem!!! ;D

29 februari 2012

Kan inte vänta asså!

Allmänt

Då alla mina små läsare är jag fixad och klar och ska se om syrran är hemma för lär inte hinna hälsa på henne senare ikväll har lite andra saker tråkigt nog att göra..................... Iaf idag blir det som sagt möte i Skövde och detta är inte nåt inom musiken utan en annan grej och vet ni vad?!?!?! Det rycktas om att Spaderkick ska med dit SHIT ASSÅ JAG FÅR ÄNTLIGEN TRÄFFA MIN IDOL!!! Förstår ni hur jag har längtat eller?!?!?! NOT HAHAHA!!!
Tror det inte blir någon större skillnad om hon är där eller inte eftersom jag bryr mig inte om varken henne eller hennes blogg och folk som tycker mitt liv är tragiskt kan jag då undra hur de ser hennes liv för det kan då inte vara kul alls någonstans HAHAHA!!!