20 september 2012

Bloggbyte! 20/9

Allmänt

Som ni alla kanske vet vid detta lagret så har blogg.se kronglat till och från....................... Vilket gjort att jag nu har beslutat mig för att sluta blogga på blogg.se och provblogga i 1 månad på Qruisers bloggportal. Givetvis kommer jag säkert förlora läsare pga detta byte, men får hoppas att vissa av er readers fallow me!!!
Jag gör helt enkelt som sist, börjar om från början och ända skillnaden är att ni slipper leta upp mig ;)
Klicka här för att komma direkt till den nya bloggen!!! =D
Go kväll alla readers!!! Som ni kanske förstått har jag haft en speckad dag både i studion och sen kom även Simon på besök!!! Jag fick en galen idé för att ta lite bilder, vilket även slutade med att vi spelade Wee och att jag missade min träning HAHAHA!!!
Aja det ända som va bra med det var att jag vann typ hela tiden och att bilderna även riktigt bra ;) Jag tvingade honom att bli sminkad HAHAHA!!! x) Jag är så snäl eller inte =P Aja det posetvia var att bilderna blev riktigt bra och nu sitter jag och tittar på löshår för att fira mig som fotograf HAHAHA!!! Kanske ska öppna egen ateljé, why not liksom, verkar vara som gjord för jobbet ;)
Aja såhär blev bilder btw!!! =D

19 september 2012

Inte bra! 19/9

Allmänt

Go morgon alla readers!!! Ska inom kort bege mig till ett viktigt möte, höll nästan på att försova mig =S Inte så bra men nu är jag på benen iaf höhö ;) Har lite små saker och göra och ska försöka hinna med allt som vanligt, men eftersom jag är lite bakefter kan det riskera att jag missar min studiotid =S Läskigt men så är det tyvärr =P Hm nu måste jag dra mig så ha det bäst undertiden och sakna mig inte för mycket bara HAHAHA!!!