30 april 2013

Dagens fråga!

Allmänt

Hej Molly, hur kom det sig att du valde att ta just Molly som förnamn?  Var det svårt för dig att bestämma vad du skulle heta? Vad gör du om någon säger fel namn till dig? Vad tycker dina föräldrar om ditt namnval? Var det som som valde Molly till dig? Ursäkta för så många frågor, jag är så hemkt nyfiken!!!!!! xDInnan jag hade bestämt mig att döpa om mig till Molly hade jag faktiskt funderingar på att heta Nelly. Dock kändes aldrig namnet Nelly som jag och allt eftersom förstod jag att jag är en Molly, haha! Själva namnet Molly fick jag från barnprogrammet Mollymus och sångerskan Molly Sandén. Molly är ett namn som ligger väldigt bra i  munnen och enkelt för både stora och små att säga + att jag gillar det, det låter gulligt ^^ Givetvis händer det att folk kallar mig mitt gammla namn, men precis som dem är det en vane sak och något man måste ''träna'' in. Nu i början är det väl inte så noga om de säger fel, allt är fortfarande väldigt nytt. Men allt eftersom kommer jag sluta lyssna helt på mitt gammla namn och rätta dem då det säger fel! :) Något jag vet om är att många människor avskyr är att bli rättade, vilket jag givetvis kommer utnyttja, hihi ^^ Sen till mina föräldrar, ärligt talat är de inte alls så förjusta i just namnet Molly, Pappa bryr sig kanske inte så jätte mycket, utan det är mer Mamma som tänker på det. Hade hon fått bestämma hade jag döpts till Sofie, dock vill jag inte ha ett typiskt Svensktnamn, lite annorlunda vill jag faktiskt förbli! Men för att det ska vara någolunda rättvist satte jag in Sofie som andranamn, vilket gör att hon får känna att hennes åsikt räknades! :)


30 april 2013

Trevlig Valborg!

Allmänt

Go morgon alla bloggläasre, hoppas ni mår bra! Solen skiner som vanligt och det verkar som det kommer bli en strålande Valborg! Eftersom jag är ledig idag har jag inte pallat fixa mig och tänkte faktiskt ha en liten snuskdag, haha! Men funderar på att ringa pappa och fråga om vi ska luncha ihop, vi brukar ha det som en liten tradition då det blir varmare ute :D Lite senare blir det att fixa sig lite smått, ska på Valborgfirande ihop med Nettan och tror det finns risk för en ypperligt trevlig kväll, hihi ^^ Bloggar mer sen, nu ska jag fortsätta slappa framför tv:n och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!29 april 2013

Ur världen!

Allmänt

Ja då har man fyllt i papprena för namnbyte och känns förbannat ap-bra, haha! Ärligt talat tycker jag det är skönt att bara fått det ur världen, har dröjt ut på det och varför vet jag inte riktigt?! Men nu är detta äntlgien ur världen och allt jag behöver göra nu är att hoppas att det går igenom! ;) Nu ska jag fira med att äta korv och så blgogar jag mer sen, puss // Molly!