Hej på er, sitter och försöker lösa korssord. Det roligaste av allt, jag har redan fått huvudverk, haha! Ibland blir jag förvånad över att jag gick ut gymnasiumet med de betyg jag faktiskt fick, med tanke på hur ''duktig'' jag är när jag ska koncentrera mig, haha! Nä om man ska sluta dumförklara sig själv kanske?! ;) Innan jagåkte hemifrån glömde jag göra iordning veckolaneran...... Men ska försöka lösa det på något sätt, om inte annat fixar jag det imorgon :) Nu ska jag fortsätta grilla min hjärna, ihop om att jag ska bli lite smartare, haha!


Go morgon bloggen, ja då är man i Jönköping och vi ska strax äta middag , tror det blir lax och potatis :) Lite senare ikväll ska jag eventuellt träffa en kompis och sen får vi se vad jag mer tänkas hittar på :) Den mesta av tiden ska gå åt till plugg, har nämligen mitt sista spanska prov nästa v, hihi! Nu ska vi fika lite och så hörs vi mer sen, puss på er!


Åh, vill ha sol!


 

29 juni 2013

Tråkigt väder!

Allmänt

Sitter just nu och funderar på om jag ska ut ikväll, verkar som det kommer bli värsta skit vädret........ =/ Aja tänkte titta klart en dokumentär jag hittade och så får jag se hur jag gör när den är slut :)