31 maj 2013

Snart joggintur!

Sitter just nu hos Nettan och har gått igenom lite saker inför kvällen :) Ska snart gå hem till mig för att fixa mig inför min lilla joggingrunda och efter det blir det bums duschen :)

Go morgon bloggen, Fredag igen och ska strax fixa iordning mig. Men innan dess måste jag städa, haha! Låter som värsta hemmfrun, som vanligt ^^ Lite senare ikväll blir det fredagskväll ihop med familjen och ah det är väl typ det som händer. Jag tycker faktiskt det kan vara rätt så skönt att ta det lugnt ibland, iaf på fredagar :) Nä nu måste jag sätta igång, bloggar mer sen, puss!


30 maj 2013

Go kväll!

Allmänt

Hej på er, kom rätt nyligen hem från Nettan och blev kvar där längre än vad jag trodde, haha! Sånt händer och fick en riktigt trevlig pratstund desutom, så det var det värt! Hon hade med sig några saker från köpenhamn, samt handlat lite små saker i Skövde som hon stolt visade upp :) Ska inom kort hoppa i min lilla pyjamas för att fortsätta med engelskan, undertiden jag inväntar mitt nya favoprogram, hihi ^^ Efter det blir det dejta kudden, hoppas ni får sova ut och vakna med nya krafter imorgon! Vi hörs mer imrogon som sagt, natti!