30 november 2013

Bra eller dåligt?!

Allmänt

Go morgon, hoppas ni sovit gott för det har jag! Jag har 1 positiv nyhet och 1 lite mer skrämmande nyhet, den positiva är att ja fick sova hela natten utan någr mardrömmar och den mer ''skrämmande'' nyheten är att jag drömde om att jag fick barn, haha! Galet, måste vara hormonerna som spökar för mig eller vad tror ni?! Oavsett vad så vad det är rätt så mysig dröm, men kanske inge jag vill ha i nu läget, mer inom tid! :) Idag blir det utgång med brudarna & Linus, kommer bli skoj och är fett taggad inför ikväll! Nu ska jag plocka lite här hemma och så hörs vi mer sen, puss!


Bil från Torsdagen, sjukt bra väder och perfekt för ''bloggbild''
29 november 2013

You never know!

Allmänt

Hej på er, kom precis hem till mina kära föräldrar och ska äta lite kvällsmat och kika film ihop. Svängde förbi systemet en snabbis innan jag kom hit och köpte mig lite gott inför imorgon då jag ska ut med brudarna då vi ska ha en superduper trevlig kväll, känns som den kommer bli riktigt lyckad! Räknade också ut att nästa vecka är min sista arbetsdag som modell eller rättare sagt jag har inte tackat ja till fler jobb, haha! Så någn gång under Fredagen drar jag till Norge, kanske jag blir kvar, kanske jag åker hem samma dag vem vet?! ;) Nu ska jag fixa lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fastnade för denna godingen och den ser helt fab ut, som mig med andra ord, haha!


Jag får många frgor inskickade till mig och vissa är vettigare än andra........ Därför tänkte jag klargöra vilka frågor som jag inte tänker ta mig tid att svara ;)


* Sitter du eller står du när du kissar?

* Vad för bh-storlek har du?

* Dejtar du någon i dagsläget?

* Hur många gånger har du sex under en vecka?

* Använder du dig av trosor?

* Vad har du för telefon nr eller heter på kik/skype?


* Vill du medverka i porrfilm?