31 oktober 2013

Go kväll!

Allmänt

Go kväll mina små gullungar, allt bra denna vackra torsdagskväll?! Själv är jag helt slut och ska strax krypa till kojs för att sov, ska upp kl 09:00 för att gå min morgonpromenad, haha! Dagen har gått väldigt fort och varit en toppen dag, längtar redan tillbaka till jobbet! Imorgon är det Fredag, ska ta en fika på stan och jag har även tid för naglar, varit livrädd för att bryta av dom så ska bli skönt att få trimma ner dom, haha! Nu ska jag ta på nattikräm och sedan borsta tänderna, så vi hörs mer imorgon igen, natti!


Visat den förr, men visst är det svårt att tänka att Santos varit så liten?! =')


 
 
Hej på er mina små gulletroll, då är man hemma igen och haft en toppen dag på jobbet! Är just nu hemma hos päronen för att lämna lite grejs och fick också lite mat i mig. Idag har jag också hunnit med att bok tid för håret, fått en ny tid för naglarna och även beställt hem nytt löshår, me like! Just nu sitter jag och tar det lugnt och drömmer mig bort i skornas magiska värld, kom fram till att jag inte köpt skor på över 3 - 4 månader, jag fattar ingenting O_o' Har länge funderat över dom 2 till höger och funderar på att beställa begge eller kanske alla 3?! :) Kan en tjej ha för många skor?! I mitt fal, NEJ!!! =D Så kan jag ta det som ett ja?! ;)


 

31 oktober 2013

Dagens fråga!

Allmänt

Vad är det bästa med Halloween enligt dig?


Om man bortser från att man få klä ut sig får det nog bli allt godis, så var det iaf i påskas, haha! Eftersom både Mamma & Pappa köpt godis till små påskgubbar och gummor som aldrig kom fick jag ta allt godis som blev över, inte mig emot, haha! Jag vet inte om det var så, men det verka lite som om att vissa grannar (inte alla) trodde vi skulle ge ut transgodis eller något liknande, haha! Hade det nu funnits transgodis hade det nog kostat en del och då hade jag inte gett bort det, utan ätit upp det själv, haha! Men håller dom sig borta denna gången också får jag godiset, vilket är ett stort + =D