Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni haft en fin dag, jag har fått en underbar dag/kväll jag fick äran att dela med ett par riktigt goa vänner! Dessutom fick jag hålla i lilla Silla, dock var jag jätte rädd för att tappa henne, hon var ju så liten :') Men som tur var hände inte det och vid 21:20 begav jag mig hemåt i min lilla kärra, haha! Arbetsinterjuverna gick kano bra och ska invänta lite samtal i veckan, hihi ^^ Idag har varit en sån dag då ingenting har gått fel, verkligen passande, nu ska jag ta tag i disken och även ringa Erika, bloggar jag mer sen, puss på er!


Fick syn på detta lilla undervekr då jag kom hem, undra vad de kan vara?! ;)


 

30 september 2013

Mobilinlägg!

Allmänt

Hej på er, då är man på besök hemma hos Tommi och Nemo, samt lilla Silla :) Hon är jätte söt och jätte liten, men så är det när man rätt nyligen kommit till världen I think, hihi ^^ Vi ska få lite fika och snacka massa skit, vilket ska bli väldigt trevligt, men nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen, puss på er! :)
30 september 2013

Wow!

Allmänt

Har länge funderat på att skaffa en ny handväska, men aldrig hittat någon som kunnat ersätta dom väskor jag faktiskt har, fram tills nu!
Blev helt stört förälskad när jag fick syn på denna skönheten och måste bara så ha den!


Ni hittar den på Maisstore.se