28 februari 2014

Tjuvstart!

Allmänt

Kom precis ut ifrån duschen och ska inom kort mysa ner mig i soffan ihop med div godsaker, haha! Dock tjuvstartade jag lite innan, men det är för att jag vet att annars kommer jag inte få något, man måste vara smart ;) Kvällen har att erbjuda massa mys och vändning av dygnet inför imorgon, hihi ^^ Nu ska jag kika om det finns något kvar och sen blir det soffan, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!
Hej på er, kom precis innanför dörren efter en liten tur på stan, behövde nämligen utföra lite ärenden inför morgondagen ;) Ska inom kort sätta igång med maten för att sen bege mig mot gymmet, är riktigt peppad för att gå dit efter inte varit där på 3 hela dagar, SJUK! Sen när jag kommer hem ska jag mysa ner mig i soffan med massa gott, rätt skönt när man är singel eftersom då får man allt öfr sig själv, haha!


28 februari 2014

Oförståligt!

Allmänt

Sitter just nu och kikar lite på Lyxfällan och försöker verkligen förstå hur folk kan leva som dom gör?!
Jag tycker till viss del att kredit & lån kan vara bra MEN endast till saker man kanske inte kan köpa direkt ur fickan så som hus, bil, båt. Men när det kommer till mat, resor eller uteliv tappar jag verkligen försålsen helt..... Har man inte råd ska man kanske inte köpa 5 bilar eller åka utomlands 3 gånger om året utan prioritera annat?! Jag hade blivit rädd för mig själv om något sånt skulle hända mig, får rysningar i hela kroppen =S