30 november 2014

Veckans planer!

Allmänt

Dåså är det dags för veckans schema och i daglig ordning och som ni kanske förstår kommer jag ha fullt upp imorgon så om uppdateringen är helt KASS vet ni iaf varför, haha! Det jag längtar till mest är att få allt iordning och få mina julfina! Just nu ser dom riktigt hemska ut! Får hoppas på att ingen av dom ryker under morgondagens nedpackning, haha! Nu blir det att ladda upp batterierna inför morgondagen och njuta av lite glass framför tv:n, bloggar mer imorgon igen, puss på er!


 

30 november 2014

Love my new hair!

Allmänt

Efter mycket velande fram och tillbaks tog jag slut modet till mig att färga håret vinrött och jag ÄLSKAR DEN! Är så ghimla kär i min nya hårfärg. Håret ser betydligt tjockare och fylligare ut än vad det gjorde innan färgningen! Givetvis saknar jag mitt blonda hår, men misstänker att det tar sin tid att gå in den nya färgen, hihi


30 november 2014

Glad advent! 30/11

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare, förlåt med min sena uppdatering men verkar som vi har datastrejk..... riktigt underbart! Funderar på att åka hemåt för att hämta min dator så ni slipper drabbas mer än nödvändigt! Nog om detta, idag är det första december och visst är det härligt?! Om bara 23 dagar är det julafton! Har dock inte önskat mig något särskilt direkt, tycker jag har det mesta och har jag det inte är det bar att skaffa det :) Nu ska jag föröska få bukt på Veckans Planer innan hela skiten pajar, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!