31 oktober 2014

Drömma är gratis!

Allmänt

Något jag funderat kring rätt mycket dom senaste dagarna är att skaffa en bloggassistent och då tänker säkert många av er, ''Varför ska du ha det, du gör ändå ingetning?''


1 Håll käften

2 Det gör jag visst

3 Tror ni att mina blogginlägg & mailen fixar sig själv?! O_o


Nej men ärligt, det hade varit så himla skönt att ha detta någon som skriver ner vad som sägs under ett möte, en som hämtar ut mina paket/andra ärenden då tiden inte räcker till, komma med ideér eller går ut med min hund, det hade varit PERFEKT! Vissa skulle anse detta är patetiskt och bortkastade pengar, men ärligt vad rör det er?! Men innan dett blir aktuellt kan det vara bra om man skaffar sig en loka eller hyr in sig i ett rum eller något liknande. Hade känts lite små B att ha ''arbetsplatsen'' i min lägenhet och min Walk In Closet byter jag icke ut!

31 oktober 2014

Snart dags!

Allmänt

Hej på er! Dåså är det snart dags att dra sig mot jobbet och som vanligt är laddad och taggad på nytt, hihi ^^ Planen var att möta upp 2 kompisar på stan men eftersom det blev liteo nt om tid beslöt vi oss att ses imorgon istället, dessutom råkade jag ändå somna så kanske vara lika bra det, haha! Nu blir det att kavla upp ärmarna, fixa iordning sig för att sedan dra mot jobbet, ska bli himla skoj! Med lite tur krånglar ingenting ikväll och allt kommer bara flyta på av bara farten, vilket jag håller tummarna för ;) Bloggar mer sen igen, puss på er!


Denna videon tycker jag är så himla skoj och man känner igen sig så himla bra, haha!


31 oktober 2014

OMG!

Allmänt

Jag smälter verkligen för denna klänningen och anatar jag inte är ensam om det heller, haha!
Älskar designen och armarna är riktigt läckra eller vad säger ni?!
V-ringningen är inte heller så dum och en snygg bh till detta som sticker upp lite försiktigt hade varit riktigt fint!


Du hittar klänningen Här