Jag satt för någon dag sen då jag kikade genom min FB då jag fick syn på en artikel som handlade om en gammal barndomskompis till mig och det var så himla skoj att läsa hur bra det gått för henne! Vi har faktiskt gått hos samma dagmamma och även i samma klass från 2:an - 6:an och när jag läste artikeln förstod jag verkligen vad hon syftade på innan allt gick uppåt.... Marie som hon heter har fått stå ut med så galet mycket att det är svårt att sätta sig in i, det jag pratar om mobbning från dom åren vi gick i samma klass och säkert lite till.... Men trots detta har hon verkligen visat att hon är en go girl och måste faktiskt ge henne all kredd i världen för sitt slit med sin karriär som tyngdlyfterska! Jag hoppas innerligt att alla som varit på henne får läsa genom detta, komma till insikt hur oehört stark hon egentligen är som person och hur oehört illa det kunde gå om hon inte kommit på fötterna igen..... Men det är tack vare dessa personer som faktiskt gav henne motivation att aldrig ge upp och de ska hon ha all kredd för! :) Det bästa som finns är att läsa om personer som haft en tuff start i livet av olika skäl för att sedan läsa hur deras karriär sjuktit i höjden, dessutom är det lite extra roligt när man engång i tiden varit barndomskompisar :) Nu hoppas jag att det forsätter gå såhär bra för jag vill faktiskt se henne i mästarnas mästare en vacker dag ;)


En av mina bästa minnen var när vi hade ''Idol'' på elevens val och tvingade alla våra klasskompisar att sjunga, vilket var super skoj eftersom många var rent av ur usla, haha! Sen tvingade dom oss att sjunga och låten som hon valde då passar knappas in längre ''Jag vill inte motionera'', idag får hon nog sjunga döpa om låten till "Nu mera föredrar jag att motionera äta rätt är jäkligt nice" =D


För att läsa artikeln om henne klicka Här


30 september 2014

Dinner!

Allmänt

Hej på er alla sötnosar, dåså är fransarna fina på nytt och OMG vad ont i fötterna jag har! Sprungit på stan fram tills nu och fixat massa grejer, bland annat fixat min iPhone 6 +, köpt lite saker från Make up store + beställt hem Vanessa Lopez bok, måste bara läsa den :) När jag var klar med allt springade på stan gick jag och åt Sushi, eftersom min kompis fick förhinder fick jag sitta där helt själv, fatta patetiskt, haha! Kände mig riktigt värdelös, fast andra sidan kunde jag både jobba och äta samtidigt, inte fel det heller ;)


30 september 2014

Söta små mjukisar!

Allmänt

Dessa mjukisar tycker jag ser så himla mysiga ut eller vad säger ni?!
Tänk efter en lång joggingstur för att sedann hoppa i dessa sötnosar eller en en långpromead på löpbandet på gymmet hade dom också funkat kanon till!


Du hittar byxorna Här