31 december 2015

Dinner!

Allmänt

Hej på er, sitter just nu på resturang ihop med Emmas släkt, känns inte alla konstigt eller så ^^ Men de verkar himla rara och trevliga! :)

Sen bör det vidare mot Challan för fest, bloggar mer sen igen, puss på er!
Go eftermiddag alla bloggläsare, hos ni mår bra och tänk att detta är sista dagen av detta året, helt galet! Ikväll blir det nyårsfest hemma hos Challan och verkar som detkommer bli fullt hus! Ska bli himla roligt! Eftersom Gucci kommer bli ensam har jag givetvis fixat hundvakt till min lilla bäbis. Förstår verkligen inte människor snsamma, djurplågeri på hög nivå!

Nu blir det att fixa sig ingör kvällen och med väldigt mycket otur blir det snöbad som förra året och jag som precis blivit frisk, haha! Men fara är mitt andra namn, haha! Aja nu ska jag fixa till mig inför kvällen, ska på middag vid 18:30 så bloggar mer sen igen, puss på er!


30 december 2015

Ett måste?!

Allmänt

Något jag är riktigt glad över är all min bloggutrustning jag inskaffat genom åren. Jag vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig utan alla dessa saker, haha! Sladdar, kameror, paddan, stativ ooch redigeringsprogram! Givetvis har många saker kostat mg mycket, men i efterhand har det underlättat mitt bloggande och även fått tillbaks pengar på det, puh!

Anledningen att jag tar upp detta är för att jag funderar på att införskaffa ytterligare en ny systemkamera och en ny krogenkamera, haha! Att updatera och byta ut sin utrustning är ästan ett måste när man har bloggandet lite som ett jobb eller vad tycker ni?! :)