31 juli 2015

Sweet!

Allmänt

Asså dessa skor, jag DÖR!
Jag har varit lite off med skaffa nya skor men detta väckte mitt intresse på nytt, haha!
Klacken är helt underbar och jag älskar färgen, perfekt till vita byxor eller shorts!


Sko
 
I vår vanliga tur sitter vi hos veterinären och anledningen är att Gucci fick av bandaget... Turligt nog hade vi Skara djursjukhus som hade jour som fixade in oss, super tur! Senast jag var här var när min iller hade gjort illa sitt bakben... Vi närmare eftertanke borde jag skaffa ett djur utan ben i fortsättningen, haha!

Nu är vi iaf klara och ska hemåt för att luncha med föräldrarna, bloggar mer sen igen, puss på er!


Dåså har man ätit lunch med pappsen och det var så himla mysigt! Vi tog lunchen på modegrillen och eftersom min läskunnighet är så oehört uppmärksam beställde jag enbart en hamburgare, haha! Fatta min bevikelse på mig själv när jag inte fick nån pommes, haha! Fast andra sidan borde jag väl förstått något när odm frågade mig ''Vill du ha någon dricka till'' haha!

När vi hade ätit klart åkte jag till maxi för att köpa lite grejer och duktigt nog glömde jag hämta ut ett paket som hade kommit... Åh jag blir så sur på mig själv ibland, haha! Hur som helst fick jag tag på det viktigaste och nu ska jag sitta ner med lite jobb innan jag beger mig iväg för att hämta mitt paket, hihi ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!