Go kväll, dåsås är veckans planer på gång och blev sent som vanligt, fast andra sidan hade ni mått lika dåligt som mig hade ni också förstått varför det blev som det blev, haha! Har säkert glömt något i daglig ordning, men aja då får ni veta det i veckan!

Tycker det ser ut som det brukar mer eller mindre, hämta ut paket, luncha på stan, skicka lillen på salong och få fransarna snygga igen. Givetvis blir det lite gymmande i daglig ordning och ska försöka nyttja mitt Actic kort denna veckan... Gymmet är helt ok men gemfört med dom andra gymmen är det inte lika bra och det är BARA för ljuset i lokalen SUGER, haha! Aja ska fråga lite saker gällande PT. Eftersom jag har 3 gym att välja bland ska jag givetvis nyttja det och få det bästa priset ;)

En helt vanlig vecka med massa tider som ska bokas in, åh måste boka tid för min laserbehandling, hade helt glömt det, tur jag kom på det! Nu blir det mys framför tv:n och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 
Engång i tiden var kärlek muy importante, men idag är det lite mer som ''ah det kommer när det kommer'', haha! Jag har verkligen inget intresse för att träffa någon eller ge upp mitt singel liv heller för den delen. Givetvis träffar jag killar, men inte träffat någon som direkt känts WOW eller ah ni fattar :)
Jag vet mina krav är höga, men andra sidan vill jag vara säker på att detta är något att satsa på. Minsta oro eller tveksamhet får mig att backa... Misstänker att jag lärt mig av förra gången och därför inte rusar in i något, haha!

Den dagen Mr Right står framför mig kommer det där släppa antar jag och då hoppar man på tåget på nytt.Tills dess får det vara bra och dom killar som inte riktigt funkar får man säga Nej tack. Givetvis tråkigt för många av dom har varit super gulliga, men allt måste klicka och kännas bra. Jag känner av om något är bra eller ej ganska tidigt och därför kan jag avsluta något som kommer leda till något poänglöst väldigt tidigt.

Kanske ratar för fort, men jag är hellre på säkra sidan och om personen vill något är det upp till bevis. Om inte hade jag rätt att diamanten visade sig vara av glas och sånt vill jag inte ha, det ska vara hållbart :)

Dessutom tjänar jag mer än dom flesta män och det gör att jag får ha mina krav, haha! Skämt och sido, hihi ^^


Hej på er, sitter just nu på en super mysig fiskrestaurang som en gammal klasskompisföräldrar äger, skojsigt va?! Dessutom kan det vara lite skoj för dom att få en kändis på besök ;) Dessutom är den perfekt att fira Morsdag på och hoppas ni inte heller glömt eran kära mamma?! =) Nu blir det att vara social, bloggar mer sen igen puss på er!