Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår man bara fint och skanom kort bege mig neråt till stan för att köpa lite saker inför ikväll och få mina naglar snygga på nytt. Vädret är sådär och hoppas det INTE börjar regna, men som vanligt tänker jag inte gå utan att ta taxi, haha! Skulle behöva sticka till gymmet, men eftersom jag är så "oehört bra" på att passa tider är det nog bäst att skita i det, haha!

Kvällen kommer bli så himla fab och min dress är VÄLDIGT unik på både gott och ont... Men i värsta fall kanske jag tar min stand in dress, men vi får se! Att vara utstickande är jag speciallist på, haha! Nu måste jag kila, puss på er!

30 oktober 2015

Hoppas, hoppas!

Allmänt

Något jag är lite kluven om är att fylla mina fransar igen... Att ha lösfransar är riktigt härligt, slippa massa klet och lim, helt underbart! Men lite orolig att det ska bli samma visa som sist d dom flög av redan efter 1 vecka... =( Därför hoppas jag nu att nästa vecka dom sitter lika länge som dom jag tidigare haft och gjort!

Att gå franslös funkar, men det är inget jag vill utsätta mig för, haha! Eftersom det är en helt ny salong blir det nytt franssett och det kostar lie öven en 1000:ing, men helt klart värt det!
30 oktober 2015

Vad tror ni?!

Allmänt

Något jag satt och funderade över tidigar idag är att dem killarna jag finner intresse av har alltid burit bruna eller blå ögon. ALLTID, därför börjar jag fundera om detta är något fler känner igen att endast en viss ögonfärg man dras till?!

Killar med murgröna, grå eller gröna har jag aldrig riktigt klickat med. Spelar ingen roll hur myckt jag försöker tycka om personen så sätter det bara stopp, haha! Menar inte att ni som bär dessa färger är fulla ABSOLUT INTE!!! Mer att man kanske dras till en viss ögonfärg och kanske finns ngot som heter ögonfärgseffekten?! Hade varit häftigt! =D