Hej på er, sitter just nu och kikar lite videos eftersom jag är lite små seg. Funderar faktiskt på att sova redan nu, men kanske lite tidigt?! Innan dess måste jag bocka av allt så morgondagen inte få problem som dagen fick. Fast det var mest för att jag inte pallade av att blogga, ni vet jag är människa också :)

För er som int vet har jag nu börjat snapa mer och försöker få upp 3-6 snaps om dagen och hitills har det gått ganska bra. Enligt Daniel suger jag tydligen att uppdatera mina sociala medier, haha! Ursäkta mig att jag inte tänker på allt jämt och ständigt, haha! Nu blir det förbereda morgondagen, sen ut med lillen och jag fick veta att vi kan gå på toa i toaletten vid oss, asså jag blir så glad! Bara känslan av att kunna spola gör mig mer eller mindre överlycklig, haha! Sen måste jag också ring en kompis senare ikvöll... Asså varför ska alla killar ha nattetid, as drygt! Aja hörs mer imorgon igen, puss på er!


 
Jag är hela tiden ute efter att hitta det mest optimala "blogglivet" och där av velar jag mycket med mina uppdateringar... Men ska se om jag kan få ihop det nu och låta lördags och söndags vloggarna komma upp Mån & Tis. Sen vanliga inlägg Tors & Fre. Sen skulle jag vilja försöka göra en spontanvlogg mitt i veckan. Vill verkligen få allt i rullning som jag engång hade. Helgerna är jag alltid fullt upptagen och hinner sällan sitta ner... Därför jag tänkte ändra om i mitt bloggande och youtubeande, haha!

Men som sagt allt ska komma upp under vardagarna och så blir jag mer ledig under helgerna. Får verkligen fokusera på att vlogga och sköta min blogg, samt jobba in massa tid jag missat! Dessutom kommer Utgångs outfit tillbaks igen och bestämt mig lägga den på lördagar! Nu hoppas jag detta ska funka! :)