31 december 2016

Flytt pågår! 31/12

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Tänk att detta är sista dagen på 2016?! SJUKT! Vi håller på för fullt med flytten och med lite tur hinner vi få lägenheten halvt klar, känns super! Dessutom är städning bokad och tänkte vi börjar med 1 gång i månaden och utökar sen med 2 och i värsta fall veckovis, haha! Eftersom det är killen  och hans kompis som flyttar sakerna känns det som jag mest är i vägen och la mig till ro i sängen. Antar dom säger till om dom behöver hjälp och med lite tur kanske dom inte gör det, haha! Tydligen ska vi ha min pojkväns gamla fula bord från 1800 talet och det ska vi minsann bli 2 om, haha!
Lunch igår på en liten Thai Resturang, super mysigt och väldigt trevligt! Sen blev det raka vägen hem för att ladda upp för dagen som är idag, super! Var och kikade lite saker igår, bland  annat lite saker som ska placeras ut i lägenheten, men också dörrmattor! Gucci förstår inte riktigt vad det är som händer eftersom hon har aldrig varit med om en flytt irl. Alla mina tidigare flyttar har hon varit hos mina föräldrar och detta är första gången hon är med, super mysigt! Ser verkligen fram emot detta och med lite tur kommer mina saker upp nästa vecka, toppen! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu på en super mysig resturang och ska inom kort beställa! Asså denna dagen började i kaos! Insåg att vi inte kommer hinna klart med flytten och fick panik, ringde hyresvärden som gav mig nr till dom som bodde innan oss, delade till mig nyckeln och nu har vi fått lägenheten nästan 1 vecka i förväg! Detta gick på 15 min och jag är så nöjd! Haha folk som tycker jag är lat skulle bara förstå hur snabb jag är när saker väl gäller, haha! Nästa blir att planera in massa fester och annat skoj! Hade även ett möte som kommer göra att min ekonomi är snart på samma nivå som innan, as gött!
Att bero på något annat fick jag en komisk kommentar på fb om min lön asså dog, haha! Älskar att folk lägger ner sin tid på att försöka hitta fel som jag ändå kan motbevisa om så skulle behövas, rätt gulligt ändå, hihi ^^ Engång hade jag som slogan "mitt liv din fritid" vad ska jag säga?! Stämmer rätt bra och speciellt på vissa också ^^ Aja nu blir det mys på restaurangen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

29 december 2016

Fullt ös! 29/12

Allmänt

Go kväll alla sötisar, asså denna dagen har varit kaos på många sätt, haha! Massor att göra och ska inom kort sova lite, imorgon blir det gör klart i lägenheten och jag har en väldigt skeptisk syn på att detta ALDRIG hinner bli klart... köket är typ halvklart, badrummet är inte ens påbörjat och vare sig sovrummet eller tv-rummet kommer kunna tömmas fören den 2 januari! Asså hur ska vi hinna?! Seriöst blir idiot på skiten!

Nu blir det lägga ner alla saker i en liten låda innan jag ska knyta mig till korgs! Slänger upp en bild på klorna när jag hinner och så hörs vi mer imorgon igen, natti!