29 februari 2016

Spännande!

Allmänt

Tidigare idag var jag iväg för att kika genom mina bröst inför en kommande operation och allt såg bra ut! Tack gode gud för att hormonerna gort sitt och att jag ökade sannolikheten för en större kupa, hihi ^^ Fick kika på olika implantat och nu valt ut ett som verkar ritkgit bra!

Nu ska jag bara posta iväg ett brev till sköterskan för att sedan kunna få operationen godkänd, super! Sen är det dags för plastikoperation nr 2, fast denna gången är jag betydligt mer lugnare än min näsplastik, haha! En operation är alltid en operation och mycket kan gå fel... Men med lite tur gör det inte det :)


29 februari 2016

Kan andas ut!

Allmänt

Nu är det snart dags för mig att sticka vidare mot obbet och känns himla bra! Allt verkar lösa sig och även om det såg mörkt ut ett tag känns som detta val jag gjorde idag är det bästa för mig i nu läget! Solen har varit framme den mesta av dagen och resan ner och tillbaks från gbg har gått super! Blir lika överrskad varje gång jag tar mig in och ut från den staden, haha!

Nu blir det ut med lillen och sen ska jag göra mig klar för jobbet! Så fort allt är klart är jag helt ko lugn, hihi ^^ Jag fick en tuff start på 1016, men nu verkar det som att allt klarnar allt eftersom! Problem är till för att lösas och med lite tur gör det det inom kort, hihi ^^ Åh höll på att glömma, fick ett super duper intressant samtal tidigare idag, men berättar mer om det så fort allt är helt 100% klart! Allt jag kan säga är att det handlar om en intervju ;)


 

29 februari 2016

Sweet!

Allmänt

OMG älskar t-shirten älskar den!
Asså så snygg eller vad säger ni?!
Jag ska lätt ha den och speciellt nu till sommaren med att par schysta leggings eller shorts!