30 november 2016

Allt har sitt pris!

Allmänt

Go kvälla alla bloggläsare, asså denna dagen har varit toppen! Fick hamburgare och slapp stå i köket eftersom det är enda gången killen ställer sig där frivilligt, haha! Iaf var det skönt att få lite mat serverat och låg och kikade på Svenska Hollywoodfruar undertiden han donade i köket. Till er som letar efter den perfekta killen. Killar som inte kan laga mat eller städa ordentligt är faktiskt inget att ha... Ledsen att behöva säga det, men ärligt meningslöst! Tror ingen tjej drömmer om att curla en vuxen man och bli en slags reservmorsa på hel tid och inte få något för det mer än sex, haha! Även mina sysslor i hemmet har sit pris ;)

Blev en sväng ner till gymmet efter vi hade ätit och konditionen verkar verkligen ta! Asså så lycklig, för någon månad sen trodde jag skulle dö på kuppen och nu springer jag nästan lätt som en fjäder igen, men bara nästan, haha! Nu blir det ut med lillen på kvällspromenad och sedan blir det sova, det bästa på hela dagen! Slänger upp en video efter inlägget också så blir alla nöjda, natti!


 
Hej på er, sitter nu i soffan och blev precis klar med en video som kommer upp ikväll! Så nöjd över mig själv att jag fick det gjort! Nu blir det göra sig redo för att åka och veckohandla lite saker och killen skull jobba över och jag har ändå inget speciellt för mig. Dessutom kan jag lika bra få det gjort och när jag kommer hem ska jag dra mig till gymmet. Har kommit in i ett flow så himla härligt! Trodde jag aldrig skulle göra det, jo då! 35 cm here i come, haha!

Övrigt av dagen har varit lugn och inte så mycket jobb utan ganska slapp, inte mig emot! Funderar på att spela in en video ikväll men får helt enkelt se! Dessutom fick vi veta att vi ska "böta" 2500 kr för brännmärket i mattan jag råkade göra pga att jag inte drog ur plattången... Men jag ser det som så att hela huset hade kunnat brinna upp och då blir 2500 kr en fis i rymden, haha! Älskar att se saker positivt, gör inte ni?!

Ska även ringa Ewa the Diva ikväll vid 18:00 - 19:00. Vi 2 ringer alltid om varandra, haha! Dessutom henne har jag känt sen vi gick i gymnasiet då bloggen kom på tal att starta då jag alltid började mina videos med "Tja, Tja bloggen, här igen", haha! Udrar egentligen hur många av er som läser bloggen idag som varit med från starten?! Hade varit väldigt kul att veta! :) Varje gång någon av oss ringer brukar vi typ svara med fjortis röst "ah bloggen", haha! Min humor är B, iknow, men jag överlever och det räcker gott och väl! Åh ska boka tid för fransförlänging i veckan också, kaske hinner det på fredag eller nästa vecka!