Go kväll alla underbara, sorry för dagens uppdatering men jag har jobbat hela tiden om man bortser från att jag lagade mat i mellan åt... Blev klar med en video och blev riktigt nöjd över den och hoppas den ska hjälpa andra med! Ska spela in lite matrial imorgon så torsdagen och fredagen inte blir lottlös! Var även iväg och handlade också, tro inte jag legat och latat mig för det har jag då icke!

Nu blir det göra det sista innan sängen kallar och med lite tur kanske jag hinner med allt! Hade även behövt gå igenom min mail och komentarer jag fått... Verkligen ledsen att jag är så SEG på det men när jag har mycket försöker jag prioritera att inläggen och videos kommer upp och svarar när jag hinner, hoppas ni förstår! Nu blir det jobba det sista, puss på er!


 

31 oktober 2016

Minns det än idag!

Allmänt

Att flytta hemifrån är något som är väldigt stort för många och en dröm som uppfylls när den dagen kommer. Man får stå på egna ben, ta hand om sitt hushåll och göra PRECIS som man vill! Jag minns själv min första lägenhet då jag fick min 1:a på 27-32 kvadrat. As liten jag vet + att jag bodde där medm in dåvarande pojkvän och min gammla hund Peggy, haha! Jag kan säga som såhär, man lär sig väldigt mycket på att bo ensam som matlagning, städning och tvättning.

Att boka tvätttid är bland det värsta jag vet och med åren har jag verkligen uppgraderat mig, frutom nu, haha! Men denna lägenheten är snart ett minne blått! En egen bostad är något extra och när man väl är där så känner man verkligen at nu flyttar jag inte på ett bra tag! Man får lärasig hålla koll på pengar och alltid prioritera räkningar först, sen shoppa! Minns när jag bodde i Falköping i min 2:a som låg på 3777, el på 250 typ, haha! Jobbde då som mjölkare, efter jag hade betalat alla mina räkningar hade jag alltid 15 000 kr kvar, SJUK summa egnentligen! Det var mitt första "riktiga" jobb här i Sverige och ibland när jag känner mig nere brukar jag tänka på den tiden. Därför till er osm ska flytta snart, var inte rädda, livet blir bara bättre och även det första bästa jobb kan bli en stabil pall inför kommandejobb och framtida liv!