För varje dag en TS kommer ut och berättar om sitt liv öppnar vi dörrar för andra och det är verkligen bland det bästa som finns! Allt fler transsexuella håller på att komma ut och ju fler vi blir, desto vanligare och accepterat blir det! Alla är oroliga i början och får stå ut både det ena och det andra... MEN tillsammans kan vi göra skillnad för ts och även andra HBTQ-personer.

Allt fler forskare håller just nu på att lösa barn lösheten inom HBTQ och dom har kommit så fruktansvärt långt! Idag kan HBTQ-personer adoptera. Det går inom en viss tid att framställa friska avkommor från HBTQ-personer och dom har redan löst att hbtq-personer kan bära sina egna barn. Vi är påväg mot ett mer accepterat samhälle. Sen kommer det alltid finnas dom som är "Ah men dessa personer är så efterblivna"... Men med tanke på allt stöd man får från allmänheten är det knappt värt att reagera på! Något som engång var omöjligt är inm en tid snart möjligt!

30 september 2016

Gå i grottor!

Allmänt

Lördagen som var blev de liten oförburedd utflyckt och för er som sett vloggen vet vad jag pratar om. Efter vi hade firat min pojkväns mamma fick vi följa med till en gråtta och det var faktiskt ganska intressant!Nu är jag inte direkt den som gillar vistas i skogen mer än nödvändigt, haha!

Men det var faktiskt roligare än vad jag först trott och blev en härlig dag i skogen och vi var väl inte hemme fören kl 20:00 - 21:00, vilket var det enda dumma eftersom massa tid till jobb försvann, men skönt att lämna det bakom sig också! :)


 

30 september 2016

Vardags/fest tröja!

Allmänt

Denna tröjan ser så mysig ut och perfekt nu till lite kyligare kvällar med någon tröja under om så skulle behövas! Dessutom skulle man även kunna ha den till krogen med något längre halsband ner till!
Jag täker ett par slitna jeans till och kanske några söta pumps.


Tröja