Go morgon alla bloggläsare eller eftermiddag mer, utgång igår och ja herre min gud! Snacka om att glasen blev för många och killarna växlades en efter en, haha! Många fyllor jag upplever och ytterst få jag delar med mig av, låt denna bli en av dem av logiska skäl, haha! Usch vad hemskt, iaf hade en toppen kväll och verkar som det kan bli utgång ikväll också , inte mig emot som den party pinglan man är, haha! Har varit hemma mest och mått almänt dåligt och tro mig det har jag haft orsak till, haha! Men nog om det, ska frösöka jobba lite och därpå blir det kanske påt igen, haha! Tänkte in och träffa en kompis i Skövde tidigare idag men vet inte riktigt hur det blir med det... Har haft lite annat för mig och sen har klockan bara rusat iväg!

Men iaf såhär der dagens planerut att jag mått skit och kommer kanske må skit imorgon igen, haha! Lever verkligen livet eller vad ska man tro?! ;) Den gamla party prinsessan verkar komma tillbaka, haha! Detkan bli mycket väl bli utgång i helgen eller om jag sparar mig till nästa då jag ska på crusing. Frågade en om det fanns plats i hans bil men eftersom han ger mig 0 svar skiter jag i det! Palla med veliga killar, värst som finns! Nu blir det middag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 
 

29 april 2017

Härlig kväll!

Allmänt

Hej på er, nu är jag hemma efter en super mysig lunch med twinsen och ska inom kort spackla upp nyllet lite extra för en utekväll med brudarna! Blir ta taxi vid 22:45 för att sedan hoppa av någonstan i stan. Eftersom jag bor en bra bit utanför Skövde blir det att både åka lite innan och även pröjsa lite extra, men vad gör det? =) Verkligen haft en toppen kväll och undrar hur jag ska kunna dansa med en full mage, haha!

Ni som följer mig på snap har även sett vad vi åt och även fått gratis sång, haha! Blev Thai Haouse och verkligen älskar den resturangen! Super mysig efter dom gjort om där och personalen är verkligen så himla mysig! Dessutom är deras mat super, lätt den bästa asiatiska resturangen i Skövde! Nu blir det pudra upp nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Nu när sommaren närmar sig är det också snart sessong föralla cirkusar runt om i landet och andra länder med antar jag... Denna filmen har jag visat er flera gånger säkert men den är så bra! Hade djur kunnat prata och visa sin syn hade det säkert sett annorlunda ut! Djur ska inte sitta i bur för våra syften eller göra tricks för vi ska bli underhållna...

Komihåg det ni som vill eller ska på olika aktiviteter med dur inblandade...