31 augusti 2017

Sjuk... 31/8

Allmänt

Hej jag är super hostig och ont i halsen =/ Bloggar så fort jag känner mig bättre, kört lite för hårt antar jag men mår övrigt bra! :)

30 augusti 2017

Piss off! 30/8

Allmänt

Go morgon eller eftermiddag alla bloggläsare! Sitter nu i soffan och hostar som en liten idiot... tror jag aldrig ska bli fri från denna hostan/förkylning.... Ska ner till stan senare för dels köpa hostmedicin och eventuellt träffa en kompis! Fick veta världens grej tidigare idag men in äger jag kan eller vill dela med mig om av olika skäl. Solen skiner för övrigt och jag har gjort nya bud på olika lägenheter som ska stå klara inför nästa år och vad jag kan se ser de flesta lägenheter riktigt bra ut utav dom jag kollat på!

Eftersom jag sa upp min lägenhet och antagligen aldrig kommer få se den är jag lagom glad att ens föra över en enda krona till mitt x, mer än det jag vet han "bör" ha och om ens detta... Helt ärligt är jag fortfarande piss off och kan säga att den dagen jag får tillbaka MIN lägenhet då för jag över pengarna, annars nepp... Oddsen att han kan få tillbaks ett liknande råttbo han hade är betydligt större än att jag ska få tillbaka min glamorösa lya. Kort och gott, jag är än sur över detta och dagen jag kan helt glömma detta gör jag slag i sak! Aja blir bars sur av tanken på lägenheten, bloggar mer sen igen, puss på er!29 augusti 2017

Trött på skiten!

Allmänt

Hej på er, idag blev det dålig uppdatering jag vet, men jag har haft annat jag behövt göra på gott och ont! Som ni vet har jag varit lite små krasslig i halsen de senaste veckorna... Men nu är jag trött på skiten och tar till mitt hemliga vapen jag hittade i en av flyttlådorna! Bästa löpet ever och kan verkligen rekommendera!


Dock långt från behagligt men detta och honungsvatten biter super på bakterier och hostig hals! :)