Singel!

Satt och läste lite olika artiklar jag gjort under åren och när man ser det tänker jag "wow, hon där en en riktigt go girl, hon gör vad hon vill och känner för. Vill hon ta sovmorgon gör hon det bara för hon kan". Men när jag inser att det är jag på bilden och att allt inte alltid är guld och gröna skogar jämt inser jag hur hemskt livet kan vara... Många gånger när jag kom hem förut i min 3:a mötes jag av ett eko eller tystnad. Jag tjänade bra pengar, jag hade en lite hund och hade en hyra lååångt från det "normala". Ibland njöt jag av den och ibland var det som att få bekräftat att detta har du åstakommit, men till vilken nytta?! Vem har du att dela ditt flotta liv med?! (ingen...) Det sved ganska hårt när allt kom omkring och jag är livrädd att hamna där igen. Jag vet hur man ska ta sig från A-B och sen vidare, inga problem. Men när det kommer till killar blockar jag oftast innan det blir för sent och jag är inte ensam om detta som TS!

MEN idag är det helt andra regler, jag gör något misstag, det skiter sig men lär mig efter det. Man kan inte hålla tillbaks hela tiden och helt ärligt. Om någon snubbe anser att jag är "fel för honom" för att jag är TS, well hitta någon annan för då var du ändå inget att ha för mig heller. Jag drar in en högre lön än de flesta killar, har startat upp ett nytt företag som expanderar dag för dag och jag få pengar för skriva om vad jag gör som 26 åring, det är mer än vad man kan säga om snubbar jag träffat på. Anser han att det är fel, vad rör det mig ett kort  mer eller mindre i leken gör det bara enklare i mitt letande, haha! Det jag menar är att man ska hitta fördelar i sig själv. Se inte som välden ska gå under för att en snubbe eller brud inte vill ha dig eller väljer någon annan. Gläds åt dem och gå vidare, börja träna skaffa ett extra jobb eller ut och res vad som helst man inte kan göra i ett förhållande! Att vara singel ska inte vara tråkigt och tro mig jag har sällan tråkiga dagar för jag vet hur jag ska göra för att må bra till skillnad från sist. Jag tar risker, gråter en skvätt och sen är det bra, haha!

 

Selena Gomez feat. Gucci Mane - Fetish

Liknande inlägg

Försov mig! 18/8

Go eftermiddag alla bloggläsare! Vaknade av ren panik då jag i såg att klockan var på tok för mycket fick stressa livet ur mig för att sedan sticka på möte och fram till kl 14:30 har min dag varit full rulle, men jag älskart! Fått massa gjort och även om bloggen kom lite efter blev det bra med det som behövdes göras! Nu ska jag snart ha ett möte med Skatteverket, sen arbetsförmedlingen gällande plats annons och sen fixa naglarna, så skönt! Ska även en runda på stan för kolla fransar, lite trött på att klistra av och på helt enkelt, haha!
Nu blir det slappa lite framför tv:n och sen ta tag i det sista som ska göras, bloggar mer sen igen, puss på er!