1 augusti 2017

Dyr läxa!

Allmänt

Igår gjorde jag sista i lägenheten, lämnade in nycklarna och sedan åkte jag hemåt. Den känslan går inte beskriva, nu var det slut helt och hållet och jag kommer aldrig mer behöva åka dit igen, vad jag vet iaf. Det var en skum och märklig känsla och folket jag träffat där nere kommer jag antagligen aldrig mer träffa av olika skäl, vilket jag inte behöver rabbla upp här eller?!

I slutet av min vistelse i Eksjö satt jag helt ensam och jag kände 1 person som bodde i Vetlanda, men inte mär än så. Det var ett SJUKT trist liv och insikten av att jag är helt alone gjorde mig förstådd att allt jag gjort hade mer ellerm indre ingen riktig mening... Men jag fick en lärdom och det är att man ska gå på magkänsla. Redan när jag kände obehag dagen innan flytt skulle jag avblåst allt. Redan när min ekonomi gick snabbt neråt skulle jag packat mina väskor och bara åkt. Men nu blev det som det blev och jag kan egentligen bara klandra mig själv att jag trodde detta skulle funka... Men med facit i hand kan jag se att detta har varit lika meningslöst som viktigt.

Ibland blir saker inte osm man tänkt sig och detta är en av många som jag aldrig kommer göra om på mycket lääääääänge om ens det, haha! En sak vet jag och det är att jag inte vill ha någon pojkvän, jag vill flyga solo och göra det som känns bäst för mig. Sen om rätt person kommer fram vid rätt tillfälle tar jag det då! Idag vill jag klara mig själv och gå ut varje kväll, komma hem när jag vill, haha!


 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress