17 december 2017

Julbord! 17/12

Allmänt

(null)


Go morgon alla bloggläsare, hoppas er vecka har varit bra och att ni mår bra! Själv har jag fullt upp med flytten och känner mig lite smått stressad med både flytt och jobb... Men idag är det söndag och känner mig riktigt glad. Ska gå i lite affärer och kika lite julklappar.


Haft en helt underbar vecka med 3 julbord och är rätt mätt på julmat nu, haha! Hade riktigt trevligt på dom alla och inte tala om hur bakis jag varit till och från, haha! En lyckad vecka även om jag inte hade tid att blogga. Men ska försöka uppdatera så mycket jag kan veckan som kommer, bloggar mer sen igen, puss på er!(null)

15 december 2017

Jag är där jag vill!

Allmänt

Just nu kan verkligen INGENTING bryta ner mig. Jag mår sjukt bra och allt går riktigt bra. 2018 kommer bli ett fantastiskt år och jag ska låta folk hata och dom som misstro få misstro mig. Jag lever livet nu och vägen hit har varit tuff... MEN jag gjorde det och jag släpper det inte nu! Jag har en underbar familj, fina släktingar och vänner. Jag har ingen som helst anledning att misstro min talang jag fått pga andras avundsjuka. Dagen jag valde bli en offentlig person visste jag att det skulle bli tufft och som ett bekant ansikte i Skaraborg gör det mig påmind att jag är där jag vill vara.

Men givetvis är det något mer än bara detta som jag nämnt ovan som gör att jag kan le lite extra, haha! Med tiden kanske allt får sin hela förklaring. Men tills dess vill jag bara leva i nuet och ta del av varje sekund jag får. Jag bara vet att 2018 kommer bjuda på massor skoj och vad det gäller kommer ni kunna läsa om. Say no more! Jag kanske inte kom tillbaks till normlam, men andra sidan har jag uppnåt något mycket bättre <3

15 december 2017

Julklapps-tips!

Allmänt

Smycken kan gör mycket i en outfit och kan verkligen göra den sista tuchen. Armbandet är riktigt sött och hade varit super fint till en jeans jacka. Örhängena hade jag valt till en fodralklänning, Kroppsmycket hade jag haft en svart eller röd magtröja till. Halsbandet hade varit riktigt fint ihop med en svart topp med en snygg u-ringning. Ringarna tänker jag sommar, ihop med en t-shirt och ett par slitna jenas shorts


Ni hittar Arbandet Här                                                Ni hittar Örhängena Här
Ni hittar Kroppssmycket Här
 Ni hittar Halsbandet Här                                             Ni hittar ringarna Här