28 februari 2017

Natti!

Allmänt

Hej på er, fick ett besök igår som klargjorde väldigt mycket och inser idag att det som bestämdes för ett tag sen slulle jag gjort redan från första början... Vad det är kommer i en video som ska upp i veckan och jag kommer inte ha några namn med utan hålla personerna i fråga anonyma. Men som sagt att varför jag mått dåligt har funnits skäl och under en längre period... Vet att detta kanske kommer ses som fel, men vet att i förväg att många unga tjejer går med på saker som just detta pga känslor och tro mig det är inre värt det när allt kommer omkring...


Go morgon alla sötisar, förlåt för gårdagen men eftersom jag åkte från föräldrarna vid 09:00 och när jag kom hem jobbade jag för fullt fram till 12:00 och sen pillade med mitt löshår i ca 2-3 timmar och sen iväg för fixa naglarna och sen hem vid 21:00, ah ni hör själva! Men idag ska jag försöka anpassa mig bättre!
Nu blir det jobb, lite smått sliten men ska nog gå ändå! Har lite små saker att göra bland annat gå upp 2 vloggar, önska mig lycka till, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!