31 januari 2017

Snart sovdags!

Allmänt

Go kväll, ganska slut i kroppen och funderar på att göra en kopp te. Verkligen helg slut efter dagen som blev låååångt från vad jag tänkt mig... Men annars toppen. Dock tyckte Stoffe att min dag lät rolig -_-' Fast sympati från honom finns inte, någon som älskar skadeglädje är det han, haha! Eftersom jag laggt mig i sängen har jag typ 0 intresse av att göra något annat... Det ända bra med denna dagen är att det är dagen är snart över och imorgon är det bara 9 dagar kvar! Det som typ får mig att små le och inse att trots att 2 timmar och 30 min som gick fel tidigare idag var "kul", haha! Älskar morgon strul, bästa som finns!


Nu blir det kolla film, sen kanske dra till gymmet eller ta en varm dusch! Hade en kompis över igår där av att jag glömde uppdatera Igår! Men nu blir det film och sen sova. Det tar verkligen på krafterna att bara sovit några timmar! Fy för att vakna 03:45 säger jag bara! Får se om jag uppdaterar mer sen, slänger upp en bild på hur naglarna blev, kameran dumma sig, där av bilden ser skev ut, men fixar det imorgon eller senare ikväll, puss på er!31 januari 2017

Schysta skor!

Allmänt

Nu när värmen håller på att komma tillbaka är det snart dags att packa ner vinterskorna och ta fram sommarkorna. Nedan har ni 3 par jag tycker är riktigt läckra! Personligen tycker jag alla åldrar passar att bära upp dem och med nedtonade kläder kan man få en schysta outfit som ändå inte blir 2 much!

Det jag tänkler är jeans som går hela vägen eller 3-kvarts hade blivit super läckert!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 

Go morgon alla sötisar, ny dag med nya möjligheter eller vad man brukar säga. Hoppas ni sovit gott och mår bra, själv har jag sovit uselt... Vaknade vid kl 03:48 och inte kunnat somna om, riktigt drygt, men Aja! Idag ska jag redigera vloggen jag gjorde i lördags eftersom jag ofta är ganska bokad under lördagen blir det ofta att jag glömmer av att blogga, men hoppas vloggen kan kompensera upp det hela!
Nu blir det jobba lite, gå igenom mail som jag ligger efter 1 månad med och sen ska jag redigera lite videos. Senare ikväll eller eftermiddag ska jag försöka ta mig till gymmet. Gått ner ganska mycket, men vill försöka hamna på 50-55 som jag låg på innan, hihi ^^ Aja slänger upp lite bilder från lördagen efter vi hade flyttat från lägenheten och åt ute, bloggar mer sen igen, puss på er!