Massor att göra! 26/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för jag mår super! Helt död från gårdagen och det blev på tok för mycket skoj i helgen, haha! Det var precis så man orkade upp orgonen därpå för att jobba, men ibland måste man helt enkelt prioritera och jag prioriterar aldrig bort skoj må jag lova! Brudarna pratar även om utgång nu på onsdag och torsdag, inte mig emot! Men vi får se har ganska mycket att göra med mitt nya företag och massa där till. Idag blir det iaf drälla p åstan för att eventuellt luncha med en kompis och därpå ska jag till banken. Har massoratt göra samt få upp en video vilket jag säkerligen lär göra i slutet avdagen, haha! Typiskt mig eller vad?!

Iaf nu blir det slut slarvat med mitt bloggande och dags att börja fokusera eftersom pengarna inte rullar in av sig själva och massor där till! Ska även boka tid för lite olika salong besök jag måste göra, bland annat fotbehandling och ansiktsbehandling. Har mer eller mindre misshandlat min hy det senaste och dags att ta itu med detta nu! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Luis Fonis, Daddy Yankee feat. Justin Bieber - Despacito

Liknande inlägg

Galen kväll! 25/6

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för ett bra tag sen och varit full gång med att jobba en massa! Eftersom jag har varit lite slarvig med mitt bloggande har jag laggt det lite vid sidan om och tappat mina rutiner, men ska nog bli bukt på denna veckan då vloggar och massa annat ska upp! Utgång igår och det var fab må jag lova, haha! Det lilla jag kan avslöja är VIP-behandling, ragg av x-antal boys, blåmärken, tappade drinkar och även galna telefonsamtal, haha! Asså OMG snacka om galen kväll och som inte det var nog körde en av oss borta match, haha!

Idag må jag iaf bra och jobbat som sagt och ligger GRYMT mycket efter trots att jag gick upp vid 06:00... Men med massa tur hinner vi kart fram tills 15:00! Bero på något mer roligt ska jag snart flytta hemifrån, riktigt nice! Skulle dock behöva åka ner till Eksjö en dag för visning av lägenheten jag hade... Ska kolla om någon annan ska ha den och eftersom jag inte är känd där borta pga låg profil måste jag ta allt i vanlig takt, haha! Men jag kan lova att jag är en av deras hyresgäster som faktiskt har lämnat spår i sanden, haha!