30 juni 2017

Snart dags!

Allmänt

Hej på er, nu är första avsnittet redigerat och på Söndag släpps detta, riktigt nervös ochhoppas ni kommer gilla det! Det är en helt ny nivå till skillnad från förr podden och för er som kommer ihåg den lär säkert märka det direkt! Om inte vorde det väldigt tråkigt, haha! Nu kan jag slappna av lite och börja fokusera på att redigera lite vloggar som måste bli klara innan söndag! Verkligen hatar att jag sparar allt till sista stund, men vad ska man göra?! :)

Varit mer eller mindre mulet hela dagen och nu ska jag med Papi och kolla på när han fyller på däcket... AS tråkigt men var tydligen tvungen. Sennare idag ska jag bara slappa för det behöver jag! Btw återkommer om tid när podden släpps eftersom det inte kommer finnas på Youtube. Mest för er som vill vara först och för er som inte bryr er så mycket kommer den länkas genom blggen såklart, haha! Men nu måste jag kila och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

30 juni 2017

Välj din ord!

Allmänt

Ibland skulle jag vilja visa en snabb snutt om mitt liv som skulle förklara varför jag är som jag är... Det finns skäl till att jag brinner för eget företagande, varför jagdriver min blogg och varför jag kan ta emot skitkomentarer. Jag har gått igenom mer än vad många förstår allt från bortgångar, till förvandlingen till den jag är idag och få ta emot ena dryga komentaren. Jag har fått stå upp för mig själv ute på krogen, gått fram till killar som blånekar vad dom sagt och det lämnar givetvis spår... Dagar när det blir för mycket kan jag sitta i ett hörn och bara gråta för jag inte orkar mer. Det händer sällan, men ibland sker det även mig.

Jag är driven för jag hela tiden måste visa vad jag går för, jag har inte råd att misslyckas för då blir jag en i mängden och ger folk "anledning" till att kränka ner mig. Därför prioriterar jag mitt jobb som bloggerska och egen företagare väldigt mycket. Mer än vad andra kanske förstår! Lägger jag ner kommer folk behandla mig som dom gör med många TS. Att jag får den respekt jag idag får är för att jag är framgångsrik och att många ser upp till mig. Men viktigast att jag visar att jag går för något! Därför tänk efter vad ni säger till någon annan oavsett om det är TS eller ej. Jag kan ta skit i viss m'ngd och när den gränsen är nådd trycker jag tillbka och jag behandlar andra på precis samma sätt, karma!

30 juni 2017

Podd check!

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och ble podd igår och tjuv lyssnade på matrialet och japp det blev riktigt bra, nästan lite för bra, haha! Frågan är hur vi ska toppa nästa?! Nu har jag förvisso int klippt ihop det än, men när det väl är gjort kommer det säkerligen bli super! Vi hade verkligen en riktigt chillkväll och som ni också kan se blev det lite gott. Asså vissa saker kommer vi få klippa bort men andra sidan vad gör det eftersom det kan brukas till kommande avsnitt ;)

Idag blir det att försöka klippa podd och även videos. Tanken är att podden ska upp på Söndagar vilket ger mig lite tid att klippa också! Annars hade panikens morsa knackat mig på ryggen. Sen om tiden finns ska jag även slänga i lite silver schampo i håret och även gör en egen färgbomb för att gråa till mitt hår lite extra! Verkligen behövligt eftersom jag i nu läget inte riktigt vet vad för färg det ärnu, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!