Som vissa av er kanske redan förstått har jag mer eller mindre gått vidare efter mitt dåvarande förhållande och ja det var väldigt tufft och det tog  månader att återhämta sig, men jag tror det också varit bra! Idag mår jag betydligt bättre, har bloggen som eget företag sen ganska lång tid tillbaks och ska även starta upp ett HELT nytt, äntligen kan jag berätta! Känns riktigt mäktigt och där av min frånvaro. Men det kanske vissa av er redan förstått?! ;) Har varit iväg på massor av olika möten för att allt ska gå i lås och känns så GRYMT att det verkligen ska bli av!

Men det är bara förrätten, haha! Jag har även under denna perioden träffat en ny, haha! Så himla typiskt migeller vad?! Jag som sa klart och tydligt att jag ska hålla mig lååångt från män en bra tid framöver, haha! Well, well jagär iaf riktigt lycklig och hur han ser ut kan jag tyvärr inte i nu läget avslöja... Det ni kan få veta är att han driver eget och har ett jobbsamtidigt kanske i samma bransch vad vet jag?! ;) En dag kommer ni få veta mer men fram tills dess får det bli vår lilla hemlis innan päronen också får veta. Dom måste faktiskt få träffa honom först :)


Det ni kan få veta är att hanhar bakåtslickat hår, skägg och skulle utan tvekan plats perfekt med oss Käpplundabor/normalm folk ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress