I-landsproblem!

I veckan som var tänkte jag göra naglar menhann aldrig boka pga att jag helt glömde av detta... Dock är jag lite kluven på vad jag vill göra... Det som slog mig är metallic och kanske gör någon schyst mix?! Dock vet jag inte ritkgit vilken sorts metallic jag ska ha... Guld kännsi nte riktigt som mig och tror jag skulle satsa mer på silver.


 
 
 

Söta klänningar!

Nedan har ni 3 olika fodralklänningar som är riktigt schysta på sitt sätt.
Tycker alla är riktigt söta, men den som är lite mer åt mitt håll måste nog vara den rosa. Älskar hyr dom valt att designa den och vringningen gör verkligen allt. Den vita är också super söt och jag som älskar spets gör den inte mindre utesluten. Sen till den sista, färgen är helt fantastisk och hur dom valt göra den är verkligen sjukt snygg. Älskar axelpartiet som gör hela toppen mer eller mindre.


Ni hittar dn rosa Här, Ni hittar den vita Här, Ni hittar den bruna Här

Liknande inlägg

Från botten till toppen!

Go kväll alla trogna läsare, ledsen för dagens uppdatering. Men jag har varit ur form helt och knappt orkat jobba... As rädd för att jag ska bli sjuk av 2 anledningar. Men sen tänker jag på allt roligt som ska ske nästa år och det är en väldans drivkraft trots allt! Dagarna går väldigt snabbt och med lite tur verkar det som lägenheten går att få klar tidigare än förväntat. Dumt att säga något... Men både jag och brudarna längtar säkerligen lika mycket, haha!

Dessutom kanske jag inte kommer bo ensam i lägenheten heller. Allt är inte 100 klart. Men jag kan säga som så att mitt liv har gått från botten till toppen! Då menar jag verkligen med ALLT. Mina karriärsmål, förhållande till familj/vänner och bostad. Verkligen skönt när man kan vända och verkligen tacksam över att jag har ork och motivation att köra på som aldrig förr! Jag lämnade Småland detta år då allt gick skit och vänt mitt liv på bara några månader. Finns bara viljan klarar man allt och man måste vara villig att  kämpa när det ser som mörkast ut, natti!