29 november 2017

Utgångs-outfit!

Allmänt

Denna outfiten blev riktgit snygg och väldigt söt.
Bodyn är väldigt söt och älskar att den har volanger kring axelpartiet och ner mot bysten. Ihop med Byxorna blir det jätte sött och slitningarna gör att det inte blir allt för gulligt. Skorna har en väldigt smal klack och väldigt eleganta. Armbandet och örhängena tycker jag går ihop med bodyn riktigt fint och gillar deras inslag av guld.


1 Hittar ni Här, 2 Hittar ni Här, 3 Hitta ni Här, 4 Hittar ni Här, 5 Hittar ni Här
 

29 november 2017

Arbetsintervju! 29/11

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv har jag sovit super och är på riktigt bra humör! Fått besked igår att jag kommer kunna få upp min tapet ganska fort och det kommer dock kosta mig 2500... Men vad gör man inte för konsten?! :) Asså nu är det verkligen inte långt kvar, typ smäller av! Hade ett jätte trevligt samtal igår med ...... och det var verkligen behövligt. Ibland kan det vara skönt att bolla sina affärsideér med utomstående och inte folk i samma bransch.

Idag ska jag faktiskt ha en lite arbetsintervjuer och vad det rör kan jag givetvis berätta! Dom senaste veckorna har inlägg strulat då jag behövt lägga fokus på mitt företag och annat. Tiden räcker inte till... Därför har jag nu fixat ihop 5 eventuellt kandidater som kommer kunna sköta mitt bloggande levande samtidigt som jag får resterande delar att gå ihop. En bloggassistent med andra ord. Dock kommer hen inte börja fören i början av nästa år och personen i fråga kommer stå för klippa videos, podd, redigering av bilder och eissa inlägg, samt fotografering. Nu måste jag göra mig iordning inför 2 mycket roliga dagar! Bloggar mer sen igen, puss på er!