Go kväll alla bloggläsare, hoppasn i haft en bra dag! Själv har jag haft en toppen dag trots att det blev lite sent och att inläggen inte ploppa upp som dom skulle. Haft en toppen dag med massa jobb och riktigt nöjd över hur bra allt går nu. Var lite smått nervös inför kommande veckorn. Hur mitt nya schema skulle gå att genomföra. Men allt har gått super och verkligen laddad inför kommande flytt.

Sen till er som skriver på bloggen massa trams svarar jag er imorgon... Jag vet att ni avgudar en drottning som mig och jaja ni ska få er tid också. Det är väl den ända stjänrglans ni kommer vara i närheten av. Hade dock varit lite kul att kanske fronta era riktiga namn. Lite smått sugen faktiskt och bryr mig gör jag då inte heller. Dessutom "coolingar" som er borde kunna ta en sådan sak med en klackspark right?! ;) Inte mitt kommande jobb/jobbsökande som kan stå på spel då jag är egenföretagare.  Men den som lever får se, haha! Bloggar mer imorgon igen, natti!
Kissperuken

Ja "fronta" på du Stallone, du har ingen aning om vem som skriver även om du får tag i ett Ip, fronta på du men var säker på att namnen du lägger upp är rätt personer, kanske blir lite jobbigt för dig annars ;)

Molly Nilsson

Haha du tror inte jag ska låta någon som faktiskt kan få veta till 100% vem du är då? Allt har sitt pris frågan är om jag vill lägga det på en person som aldrig kommer bli något vettigt eller ens föröka få ett liv ;)

Kissperuken

Jo men kör du ditt "frontande" George, säger det bara igen, se bara till så att du får fram namnen på dom som skriver , inte dom som är kopplade till ett Ip, du gillar ju själv att skryta med att du är så "offentlig" så du är ju inte särskilt svår att leta rätt på om det nu är så att du "frontar" fel person :) Puss på peruken !

Molly Nilsson

Kissperuken - Haha ja det är väl bara att komma om du vill ta det i IRL. Jag tror inte på våld, men gör du det är det upp till dig och konsekvenserna kan du nog lista ut själv ;)

kissperuken

ok deal ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress