24 november 2017

Inte OKEJ!

Allmänt

Under den närmsta tiden har jag fått en hel del drös av vänförfrågningar på min FB av olika killar. Inte mig emot egentligen, men på helt fel grunder... Tydligen använder någon/några av sig mina bilder jag lägger ut här på bloggen till olika dejtingsidor som Happypancake, Baddo och Tinder etc... Detta har resulterat till att jag fått både otrevliga komentarer från män som inte fått svar på sina meddelanden eller blir besvikna då jag dels berätta vem jag var och att det inte mig dom skrivit med.

Därför säger jag till dig som gör detta att lägg ner... Det är långt från okej och om du/ni ser någon profil med mina bilder frå ni gärn anmäla dessa. OM jag nu skulle valt att gå med i något av detta. Tror ni på fulaste allvar att jag skulle gå ut med allt för tydliga bilder på mig själv?! Att vara offentlig är inte jämt skoj och detta är en av dessa gånger. Det enda positiva med allt är att många ser ritkigt bra ut och tydligen skrämde inte min "hemska" hy iväg dom, haha!
Mytomanen

Och hur kommer det sig att du fått "arga meddelanden" från folk när du påstår att det är fake-profiler ? Det här är väl bara en av alla dåliga lögner du dragit på den här pissbloggen i hopp om att verka eftertraktad, svårt att tro att "snygga killar" skulle ragga på någon som ser ut som Sylvester Stallone i en sunkig peruk xD

Mytomanen

Och hur kommer det sig att du fått "arga meddelanden" från folk när du påstår att det är fake-profiler ? Det här är väl bara en av alla dåliga lögner du dragit på den här pissbloggen i hopp om att verka eftertraktad, svårt att tro att "snygga killar" skulle ragga på någon som ser ut som Sylvester Stallone i en sunkig peruk xD

Anonym

Det är ändå spännande att det verkar som att de flesta kommentarer man ser här är av folk som känner någon form av behov av att ifrågasätta eller attackera dig. Har de inget bättre för sig? Jag menar, om man nu tycker så illa om någon, varför slösa bort massa tid och energi på personen istället för att bara gå vidare med sitt liv?

Molly Nilsson

Mytomanen - aw det är nästan att jag bryr mig... Nej vänta det gjorde jag faktiskt inte, haha!

Anonym - Instämmer helt i det du säger, men alla föds med olika förutsättningar :)

DjungelGeorge

Håller också med ovanstående, hur kan man ens våga kritisera Stallone med kissperuk, fyfan för er allihop !! Det är klart att "hon" är framgångsrik, hon har ju en hyreslägenhet som kostar 10k i månaden....hallå ??? Dessutom så är hon ju sååååå jävla känd..ALLA , precis ALLA vet vem detta är ! Ge er nu haters, det här är framgång !

Kissperuken

Håller också med, går man på soc, har 4 bloggläsare, varav 3 mobbar en, dålig hy nerkissad peruk och är allmänt sinnesförvirrad, då har man jävlar i mig lyckats här i livet alltså ! Alla som tycker annorlunda är haters, alla ska tycka att en finnig transa som ljuger är lyckad, annars är man avundsjuk :)

Andreas

Helt ointresserad kan ju "Mytomanen" inte vara av varken dig eller din blogg. Kan det vara obesvarad kärlek som ligger bakom eller är det kanske osäkerhet på sin egen sexualitet som är boven i dramat?
Spelar ingen roll egentligen eftersom du är toppen som du är Molly och som jag har nämnt för dig tidigare så har din öppenhet hjälpt mig genom att jag har lärt mig att vara öppen och ärlig om min svåra depression vilket har hjälpt mig till att få ett bättre liv och en positivare tillvaro.
Fortsätt att vara stolt över vem du är Molly och strunta i sådana "troll" som Mytomanen som uppenbarligen lider av någon form av svår identitetskris.

Molly Nilsson

Djungelgeorge - ja precis hur vågar dom. Dom skulle säkert också ha råd med denna hyran eller tjäna dessa pengar, haha!

Kissperuken - Jag håller verkligen med och verkligen elakt av dem att göra så mot lilla mig, haha!

Andreas - Tack ska du ha och skönt att bloggen hjälper någon. Låter trollen fortsätta och kanske en dag inser dom att felet ligger i dom. Att deras föräldrar saknar bra uppfostringsmetoder kan dom inte hjälpa :)

Arrrrrggggh!!!!

SLUTA MISSHANDLA DET SVENSKA SPRÅKET! MAN FÅR SJUKDOMMAR BARA AV ATT LÄSA DINA TEXTER. TILLBAKA TILL SKOLAN TÖLP!

K

ARRRRRGGGGH!!!!: Det är väl ingen som tvingar dig att läsa? Det blir också väldigt underhållande när man ifrågasätter någon annans användning av språket samtidigt som man själv inte kan stava..

Molly Nilsson

ARRRRRGGGGH!!!! - Man kan inte få något man redan har, men det kanske du inte visste :P

K - Håller med och tydligen är det mer uppenbart för andra än personen i fråga själv :)

@K

Åh nej jag skrev en bokstav för mycket. Snälla den här debila bloggen går inte att jämföra med något annat. Man tror det är ett av dessa ensamkommande flyktingbarn som är ghostwriter.

Molly Nilsson

Hahaha alla kan inte vara så "fina" som dig och bo i en liten håla ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress