20 november 2017

Problemfri!

Allmänt

Älskar att vissa tror att allt dom säger ska pricka mig så djupt som möjligt. Det är ändå lite komiskt hur dom iaf försöker och anstränger sig att få mig på fall. Ibland tar jag åt mig och ibland inte. Oftast tar jag åt mig 1 gång och sedan rör det mig inte längre i ryggen. Jag är ganska problemfri och det kommer man väldigt långt med. Vare sig om det som ska kränka mig engång påverkat mig har det ändå tagit mig hit där jag är idag. Jag behöver inte bevisa något för någon och om hen inte tror på det, vad rör det mig?!

Vill hen ha bevis ska den få bevis, åk till Skövde och kom med oss ut. Dels skulle hen få en helt ny syn på mig och även inse att det liv jag bloggar om faktiskt stämmer. Vill hen ha bevis är det bara ta tåget eller bussen. Men då kommer problem nr 1 att personen i fråga inte vågar eller inte har pengar. Jag kan visa hur jag bor och lever IRL. Närmare sanningen kommer du inte komma. Jag är ganska problemfri och det är främst för jag vare sig har några större problem eller något att dölja. Se detta som en inbjudan att faktiskt få träffa en kändis och få för engångs skull lite verklighetsuppfattning.
Verkligheten

Herregud, det här är så dumt så jag vet inte ens vart man ska börja, rena Julafton detta förfan xD Men first thing first ! DU ÄR INGEN KÄNDIS, Och det tror jag att till och med du innerst inne vet, bara det att du byggt upp en genomskinlig ridå som du inte begriper att ALLA ser igenom, jag bor i en bostadsrätt, jobbar 40h i veckan i genomsnitt, jag ligger i nivå med dom flesta i min ålder med jobb och bostad. Dock påstår jag inte att jag lever ett liv av "framgång" Att ha 3 bloggläsare en hyresrätt och inte ens kan hålla sig till det kön man blev tilldelad vid födseln är INTE att vara framgångsrik, du lever i en lögn som du desperat försöker trycka upp i ansiktet på folk, sen blir du förvånad av att dom få som läser din fejk-blogg ifrågasätter dig ? Du är en sopa, inte för att du står där du gör i ditt liv, du är en sopa för du försöker vara något du inte är ( framgångsrik och kvinna ) Nu orkar jag inte skriva mer om dom här jävla dumheterna. Krya på dig mannen :)

Molly Nilsson

Tack för novellen, men pallar inte läsa meningslösa eller jag menar inte så viktiga komentarer x,D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress