25 november 2017

Utgång!

Allmänt

(null)

(null)

Sylvester

ÅÅÅÅH alltså Stallone !!! Du gör mig knäsvag. måste komma ur min identitetskris så jag kan få vara med dig nu.....fyfan för alla äckliga tjejer, som faktiskt ser ut som tjejer, och har kvinnliga former, nä fyfan, det ska vara brett hakparti , manliga attribut, en sned peruk och INGA kvinnliga former alls, då snackar vi !!

K

SYLVESTER :

Dags att skaffa sig ett liv kanske? Om du nu har så stora problem med henne, varför inte bara låta henne vara? Vad skulle det hjälpa någon alls att du beter dig som en 12-åring?

Sylvester

"Henne" ? Du menar George ? Mannen med kissperuk, som driver en patetisk blogg där han framstår sig som "lyckad" och "känd" ? Jodå jag har ett liv, lägger max 10 min om dagen på den här jävla pissbloggen, men det är ju comedy-gold förfan, idioten fattar ju inte ens att han gör sig själv till åtlöje, och hur man än försöker att förklara det för honom, så kallar han det för "haters" osv, sen påstår han att han inte tar åt sig, men ägnar ändå flera inlägg till att skriva om "hur lite han bryr sig" xD Alltså, det här är ett nöje, typ som att kolla på en bra film på Netflix, så jag kan lägga lite tid här istället och få mig ett gott skratt, dessutom är vi ju ett gäng från Hjo, som vet vem den här jubelidioten är också så .... :P

Anonym

Det är riktigt tragiskt "Sylvester" att se dina nedsättande kommentarer. Det är inte tragiskt på grund av att du nedvärderar en annan människa utan det är tragiskt för att det visar hur dåligt du måste må, hur ensam du måste känna dig, hur besviken du är på livet. Våga söka hjälp är första steget mot ett bättre liv.
Jag känner igen mig själv på dina kommentarer. Ingen var så bra som jag, alla andra var idioter och lägre stående varelser som jag spydde galla över. Min 7-åriga son fick mig till att vakna när han en dag sa till mig: "när jag blir stor ska jag inte bli som dig pappa". Den dagen bestämde jag mig för att söka hjälp, vilket jag fick och mitt liv ändrade sig fullständigt. Idag mår jag betydligt bättre och är mer "openminded" inför saker som har varit obekväma och okända för mig tidigare och mycket av det har jag Mollys blogg att tacka för eftersom hon är öppen och ärlig med vem hon är och vad hon är.
Att hon är öppen med att hon är transgender gör henne inte mindre värd som människa.
Sök hjälp "Sylvester", det kommer att gynna många och framförallt dig.

Molly Nilsson

SYLVESTER - Nja jag avstår helst, men tack för det "fina" erbjudandet, Hjobor är inte min grej då jag attraheras av framgångsrika personer där ni inte står med, haha! Att ni är från Hjo säger egentligen ALLT... Alla i Hjo vet vem jag är och varför? Jo för jag har gått min egna väg ända sedan jag var liten. Redan där förstod jag att jag skulle bli den kändis jag är idag och bor man i Hjo, har min blogg som ett nöje för att nedvärdera säger det mer om ditt liv än om mitt. Men du och dina andra "coola" vänner är säkert för att inse själva. Tragiskt lillen, ryck upp dig och skaffa dig ett jobb du trivs med ;)

Sylvester2

Det verkar som att du är kär i Molly men inte får det besvarat. Är det därför du är ledsen. Det enda som stör mig är alla dessa stavfel bloggerskan gör. Känns som att någon inte gick klart grundskolan.

kissperuken

Fattar inte varför alla tror att jag är kär i George ? Jag är gravid i 7:e månaden med min man, så tror inte det, sen är jag inte attraherad av Sylvester Stallone i peruk o högklackat xD

Molly Nilsson

Sylvester2 - Haha ja trots mina stavfel har jag ändå kommit längre än dig, lite ironiskt va? ;)

Kissperuken - Vet inte vem jag ska tycka synd om mest... Barnet som får av misstag ta del av dina gener #misslyckat eller omvärlden som behöver stå ut med skiten. Lycka till med att få den ungen vettig för det kan verkligen behövas med ditt bidrag.

kissperuken

Nä men dina gener kan ju lyckligtvis inte föras vidare, en gorilla i peruk som sprätter omkring och tror att hon är nåt, hela jävla Skövde skrattar ju så dom gråter när du vinglar omkring i dina högklackade skor, och åt helvete för mycket smink och peruken på sned, ser ju så jävla larvigt ut xD Du är en POJKE GEORGE

Molly Nilsson

Låter som någon inte är riktigt påläst... Det gör det hela ännu roligare att du faktiskt inte har ett dyft om mig, haha! Om jag nu var en pojke, varför skrev du Hon? Har du inte lärt dig att han och hon inte är samma sak? Well förstår att ditt liv faktiskt får sin fulla mening att läsa om mig dagligen. Synd för dig, men bra för mig. Du vet alla behöver inte gå till ett jobb som dom hatar... Kanske ska fokusera ta ett jobb som du faktiskt får en vettig lön på? ;)

kissperuken

Men lilla George :) Jag trivs jättebra på mitt jobb, och jag tjänar helt okej, jag har ju en bostadsrätt remember ? , Men ! Det är väl inget, du har ju en hyreslägenhet som du ( påstår ) att du ger 10k i månaden för....Jag menar, vad är väl ett tecken på framgång om inte det ? Att slänga 10k rätt ut varje månad och inte få tillbaka ett skit är ju en bra investering....nä bostadsrätt är ju inget att ha !

Men exakt vad jobbar du med ? Det har du aldrig berättat ? Och påstå snälla för din egen skull inte att det är den här patetiska jävla bloggen som är ditt heltidsjobb, för det köper INGEN, och det vet du ! Så berätta för oss alla här som "beundrar" dig så ....vad exakt jobbar en dyslektisk transvestit vid namn George med ? Du måste ju göra såååå sjukt mycket cash, jag menar du har ju bildbevis för allt med, alla sjuka fester, dina heta pojkvänner/älskare, dina lyxbilar och ditt extravaganta boende...eller hur va det nu ? ah just det....det finns INGA bevis för att du lever det livet du LJUGER om att du har, du är så jävla blåst, spelar ju ingen roll hur mycket man än förklarar för dig att det är ingen som tror på dig, lyssnade lite på din äckliga podd med....din kompis ( hon som faktiskt är en tjej ) verkar ju relativt vettig, och man hör verkligen hur hon får bita sig i tungan ibland när du gör dina töntiga jävla uttalanden....och sen den ÄCKLIGA jävla bräkiga målbrottsrösten, snälla för helvete, försök inte låta "sexig" när du gör dina försök till att sjunga, alltså helt jävla seriöst det låter så jävla äckligt, bara lägg ner......Det här blir bara roligare och roligare för var dag som går, puss på din nerkissade peruk Sylvester-apan :)

kissgeorge

Apa-apa-apa . Och en preuk, så gulligt ;) "drottning" hahahahahahaha

kissgeorge

förlåt * peruk, men vad gör väl ett stavfel på den här bloggen ? hela dyngan är ju uppbyggd av stavfel xD

Molly Nilsson

Kissperuken - Hahaha ja vet man vart man vill bo livet ut är en bostadsrätt det optimala. Sen om jag får tillbaka det eller nte vad rör det mig? Jag med nöje lägga dom pengarna till skillnad från vissa andra.

Haha om ingen tror på att bloggen drar in pengar vad rör det mig? Jag vet vad jag betalar i räkningar och kommande hyra. Men vad jag jobbar med kan du och resterande få undra. Vad vitt jag vet har jag det bra ställt och om du är så nöjd med ditt "lyckade" liv varför går du in hit och irriterar dig? Jo just det ditt liv är ganska B och något måste du göra för att få någon som helst skoj i ditt liv när pengarna int räcker till det du vill utan att behöva spara. sorgligt... ;)

Kittgeorge - Vilken fin titel du gav dig, haha!

Kissgeoerge - Haha ja och ändå har jag ett bättre liv än dig, komiskt va? Peruk eller inte som luktar kiss. Det är mer vad man kan säga om ditt liv som luktar avlopp... Stackare mitt kan man åtminstone fixa med en misslyckad person är betydligt svårare ;)

kissperuken

"Hahaha ja vet man vart man vill bo livet ut är en bostadsrätt det optimala. Sen om jag får tillbaka det eller nte vad rör det mig? Jag med nöje lägga dom pengarna till skillnad från vissa andra. "

Det ovan är ett citat, vet du inte vad det innebär, så försök att googla det George..
Till att börja med så lyser ju dina svenska-kunskaper och förmågan att stava i vanlig ordning med sin frånvaro. Sedan förstår jag inte riktigt varför man skulle bo livet ut i en bostadsrätt ? Det är inte svårare att sälja en bostadsrätt på dagens marknad än vad det är att gå från hyres till hyres lägenhet...Men det va heller inget jag räknade med att du skulle förstå :) Tanken med en bostadsaffär ( om man är normalbegåvad ) är ju att investera i något som behåller, alternativt ökar i värde. Det min bostadsrätt har ökat i värde sedan jag köpte den för ca 1.2 miljoner år 2015 , gör att jag kan ha en vettig kontantinsats till en villa dagen då jag & min partner känner att det är dags att byta upp oss, och fyfan vad hemskt vi kommer må när vi tänker på att du lever lyxlivet och kastar 120.000 om året rakt ut på en hyreslägenhet, när vi sitter i ett radhus / villa .....TÄNK om man kunde leva så som du gör George....åååh vilken dröm.......

Dumbass.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress