Snart helg!

Go kväll, verkligen varit en liten halv dålig dag men även jag måste få ha det också ibland! Övrigt sätt har den varit bra och avslutades åtminstone någorlunda okej, alltid något! Hunnit med en hel del och känns skönt när ena måstet kan strykas från listan. Imorgon är det onsdag riktigt härligt och snart är det helg igen! Onsdagar känns alltid himla bra av olika skäl jag inte behöver gå in på, haha!

Kom nyss in med lillen från en promenad och ibland undrar jag om djur förstår mer än vad man själv anser dom gör?! Hade varit skoj att veta mer exakt vad hon tänker på! Nu blir det däcka till en film bloggar mer imorgon igen, natti!Nöjd!

Blev att fixa naglarna tidigare i fredag och vad nöjd jag blev! Helt otroligt vad duktiga dom är och alltid lika nöjd efter gått därifrån! Hade dom i Jönköping ett tag men där var jag aldrig riktigt nöjd fören i slutet... Skönt att vara hemma igen och känna sig 110% nöjd!Liknande inlägg

Inte min natt! 17/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Jag har sovit riktigt uselt och känner mig mer eller mindre halvt död... Värsta som finns är när man ligger och vrider sig. Men får hoppas att kvällen som kommer blir en aning mer rofylld!
Idag blir det inte så mycket mer än ro farlige samtal, kolla upp lite saker i för kommande dagar och försöka hinna jobba ikapp det jag inte hunnit med... Ett tag flöt allt på så font och sen nu. Måste försöka luska ut uppkoppling till mitt nya tangentbord som skulle förenkla allt jobb här hemma. Btw podden kommer vi ta en liten paus ifrån då vi är på olika ställen och har svårt att få till det! Hoppas det är okej och att ni har överseende för just detta! Nu blir det lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!