27 april 2018

Ny topp

Allmänt

< Inlägget innehåller betallänk >

 

I veckan som var för någon dag sedan fick jag hem min nya topp och den är så SJUKT SNYGG! Denna toppen kommer jag använda mycket i sommar och verkligen älskar färgerna. Tänkte först föra på en annan färg men blev övertalad att ta denna.

Ni hittar bodyn Här

27 april 2018

Ny bostad

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och är sen till ett möte som börjar om ca 1 timme. Ska också försöka vlogga lite idag och redigera upp lite matrial som inte kommit upp. Vet att veckan uppdatering varit långt från okej och ber verkligen om ursäkt detta! Jag har haft lite annat att stå i och behövt prioritera om.

Var och fixade mina fransar i veckan som var. Hur skönt osm helst! Bokat ut mig nu rejält för att jag ska kunna fylla dom varannan vecka. Dessutom ska jag idag också kika på en bättre lönsning till våra nya husdjur. Lovade att ta lite bilder på dem... Men det kommer så fort jag hinner med allt annat jag ligger efter med.

Nu blir det göra sig redo för dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
Det finns en gräns för alla då droppen är nådd... Bägaren rinner över och allt bara faller samman. Jag har mina åsikter och andra har sina. Att försöka få alla tycka lika är inget jag strävar efter... Inget jag vill vara försöka uppnå. Men att dela med sig och ge människor ett hm om vad som faktiskt sker bakom stängda dörrar är en annan 5:a. Kanske dom tar till sig av informationen eller använder dne emot mig?

Jag tror inte på att man ska frälsa hela världen med transsexuallism och att alla ska förstå. Precis som mig har dom sina åsikter och jag mina. För att få någon som helst förståelse måste man mötas halvvägs. Ska jag bli förstådd och accepterad... Måste jag förstå dem och acceptera deras val och åsikter. Deras handling är inte mer rätt än mina.

Min resa har inte varit enkel alltid... Jag har gått igenom saker många inte ska behöva. Men jag vägrar låta det eller någon spydig komentar trycka ner mig! När svåra perioder kommer eller man kanppt ser ljust ut tänker jag ofta tillbaka på det osm engång var. Det gör mig glad och får mig att förstå. Detta som sker nu är en pice of cake! Men det finns en gräns för alla då droppen är nådd... Bägaren rinner över och allt bara faller samman... Då gråter även jag och tappar tron på mig själv...