Go kväll alla underbara! Asså min dag har varit så SJUKT BRA! Solen har varit framme hela dagen och allt har rullat på riktigt bra. Podden är det enda jag inte riktigt hann med... Men Gucci fick faktiskt mitt största fokus idag. Det är så sällan jag tar mig riktig ordentlig tid med henne. Oftast blir det "go morgon" "NEJ" "Kom hit" etc. Idag har vi legat i sängen. gått en riktig låååångpromenad i det fina vädret. Helt fantastiskt!


Runt 15:00 kom vår städerska hit och trollade denna sunkstia till ett paradis. Ni förstår inte min lycka! Jag ÄLSKAR när saker och ting blänker! Perfektion är det bästa jag vet och om jag är nöjd över hennes arbete! Med tanke på hur min lägenhet såg ut engång i tiden (Käpplunda Gränd)... Kan man knappt tro att jag har blivit pedant. haha! Fick även mina fönster rena och det är knappt man vågar röra sig. Så fint och så nöjd!
 

Nu blir det mys i soffan till någon bra film. Killen håller på med kvällsmaten och det blir tacos. Engång ansåg jag det var väldigt Svensson med just tacos... Riktgit fel av mig! Hur gott som helst och inte vidare svårt heller (inte för jag lagar den). haha! Bloggar mer imorgon igen, puss på er! 
Angelica Wåhlin

Åh, tacos är ju så gott!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress