8 april 2018

Dagens outfit!

Allmänt

< Inlägget innehåller betallänk >

Jackan är riktigt snygg och ångrar inte en sekund att jag klicka hem den. Den kommer väl till pass inför krogen eller sena nätter med vänner. Riktigt bra kvalité också måste jag säga! Dessutom har dom satt ner priset och bara en sådan sak gör det lite extra prisvärt!

.Tycker bakgrunden blev rätt och även om det tog oss en bra stund att komma upp var det helt klart värt det! Dock höll jag på ett antal gånger att trilla när jag skulle ta bilderna sittandes. haha! Men det slapp jag och fick även publik undertiden med en liten tumme upp. haha! 
Ni hittar jackan Här & Ni hittar stövlarna Här

Tycker det är riktigt härligt att våren äntligen börjat på riktigt och att vintern fått sitt slut. Är långt från ett fan av snö/blask och vet inte hur många skor jag gjort sönder tack vare all slask... Men nu börjar vi närma oss varmare tider och passade på att ta lite outfit bilder.

Stövlarna som ni ser är utan tvekan en av mina favorit skor och använt hur mycket som helst! Tycker det är snyggt med lår höga stövlar och färgen är inte helt fel heller. Platån är också riktigt schyst vilket gör att man kommer lite extra högt upp. Ska faktiskt klicka hem ett svart par också som inte behöver utsättas för slask.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress