18 april 2018

Ny väska

Allmänt

< Inlägget innehåller betallänk >

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag super och är i fullgång med att börja göra mig redo för dagen. Idag ska jag unna mig lite extra saker som jag väldigt sällan gör. Ska kika ny väska och om den inte finns kommer jag fixa hem den på annat vis. Allt går att lösa om man bara vill! Ska också träffa en tjejkompis senare idag för lite häng på stan. Kommer bli super och vädret är toppen! Perfekt för att ta lite bilder? :)Toppen hittar ni Här, Byxorna hittar ni Här Skorna hittar ni Här
Örhängena hittar ni Här, Armbanden hittar ni Här

Slängde ihop 2 utgångs-outfit som jag blev riktigt nöjd över. Ena är lite mer ruff och den andra är lite mer fluff. Ni som följt bloggen längre vet exakt vad jag menar. haha! Perfekt kläder en varm kväll med tjejerna eller liten tripp på stan. 


Ni hittar toppen Här, Ni hittar Örhängena Här, Ni hittar armbandet Här
Ni hittar byxorna Här, Ni hittar skorna Här
 
Nu blir det spackla nyllet i super fart. Runt 12:30 är min kompis i stan och vill gärna hinna vara klar. Hon är faktiskt en av få jag gillar ta bilder med. Vissa AVSKYR allt med mitt bloggande. haha! Förstår dem också såklart! Detta med socialamedier är ett ganska självupptaget jobb... Men det är skönt när man har personer som kan fotografera lite snabba outfitbilder! Nu måste jag skynda mig. Bloggar mer sen igen, puss på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress