31 augusti 2018

Blandade känslor

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>
Helgen som var blev det hotell och ärligt var det blandade känslor... Rummet enligt mig var ganska enkelt och frukostborden var inte rena och parkeringarna var få (vi fick stå i ett p-hus) och sängarna var inte sköna och frukosten var Inte jätte god eller mindre god. Det gick ner men jag har smakat bättre. Hotellrummet var kallt och slarvigt städat. Detta kommer visas under en vlogg. Personalen var trevlig och gjorde säkert sitt bästa. Men uppenbarligen underbemannat. Städpersonalen hade säkert snålt om tid och kunde inte göra ett bra jobb. Med andra ord ledningens fel. Det som irriterar mig mest var att detta är ett 4 stjärnigt hotell... Det kan man givetvis diskutera vidare om! Det positiva med allt. Det låg nära centrum och att det var ett djurvänligthotell (tillkommer 250 kr). Vi fick lite gott när vi anlände och även Gucci. Men det kompenserade inte upp detta. Det gick att bo här absolut! Men hade jag vetat detta tidigare hade jag utan tvekan tagit ett mindre rum eller bättre hotell med högre kvalité.

Mer information om hotellet hittar ni Här

Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av dagen. Det har gått lite långsamt och jag har äntligen fått tid för Gucci. Riktigt härligt att få bort allt fluff. haha! Annars har jag använt dagen att mysa till lite film och lyssnat på lite val snack. Oavsett vad andra anser är F! rätt parti för mig. Är ni lite fundersamma tycker jag absolut ni ska lyssna på podden "Systrarrna Larsson". Där diskuterar dom just detta. Kan starkt rekomendera det podd avsnittet!

Nu blir det lite mys och därpå sova. Då morgondagen är fullspäckad som vanligt ed massa skoj. Ska träffa min syssling och hennes mamma. Vilket var säkert 2-3 årsen jag såg senast... Sjukt dålig att komma tillskott med att träffa folk som gjort massor ör mig ibland... Men jag jobbar på detta!

30 augusti 2018

Löning

Allmänt

 
 
 
För någon fredag sedan åt vi på Pinchos och då är man väldigt glad att man bor nära. Bara ta på sig klackarna och sedan trippa neråt. Hade en väldigt trevlig kväll och pratade om allt och ingenting. haha! Underbart! Maten var helt okej. Även om det tog ganska lång tid att få den. Visseligen var det löning. Men vad vet jag? Blev även lite drinkar och fick hjälp av att ta sista bilden. Tydligen ansåg Annie att den var under all kritik. haha! Kan helt klart förstå det nu i efter hand. Hon ville ha extra kredd för uppstyrningen så här kom det. hihi!

Ikväll ska jag bara njuta av lugnet. Planera inför morgondagen då jag har lite små saker att göra. I Helgen ska jag försöka vlogga också. Dessutom måste jag spela in en video med TS-snack. Asså ni är underbara! Alltid skönt med lite feedback <3 När videon kommer ut vet jag dock inte... =/ Då jag har fullt upp i slutet av månaden kommer den eventuellt upp efter detta.

I Helgen är det dessutom Matfestivalen som alla tidigare år. Vet inte om jag ska gå. Senaste åren har varit riktigt lamt. Springa runt och trängas i massa köer och ha folk mer eller mindre klistrade på mig. Nej tack. haha! Visso det enda stora som händer här i Skövde. Om man inte tänker på alla mina utgångar då jag gör skandal efter skandal. haha!

29 augusti 2018

Älskar

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>
 

Helgen som var spenderade vi i Göteborg. Bästa staden enligt mig! Vi gick på både i Nordstan, Arkaden och NK. Sjukt mysigt! Personalen var dessutom super trevliga. Jag gjorde även en hel del fynd i diverse olika affärer. Denna väskan är en av dem. Jag är verkligen SÅ NÖJD. Ja det kosta lite... Men helt okej för en väska? Det är ändå budget pris om ni frågar mig.

Färgen är dessutom super fin och valde mellan svart, grå och denna. Jag är riktgit nöjd och kommer bli perfekt till lite fina middagar eller möten. Tanken var att köpa en krogen väska. Men då matrialet är väldigt känsligt valde jag bortse från den idén. Jag är hur nöjd som helst och ni kan hitta den Här

Idag har jag bara jobbat. Suttit med lite pappersarbeten och massa annat. Fick även ett ryck att gå till gymmet. Det slutade dock med att jag inte gick... Då kortet låg kvar hemma. Men funderar över att gå nu ändå. Dumt? 

Planerar spela in en video imorgon. Går i tankar med TS-snack. Vad finns kvar att prata om? Vad vill ni veta? :)