12 augusti 2018

Indisk och shopping

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk> 

 
Hej på er alla underbara bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en toppen helg! Själv har jag haft en toppen helg med massor shopping. Jag har verkligen spenderat 2 much... Men att få ordning i lägenheten är faktiskt prio nr 1. Känslan av att se sig runt om och känna att allt smälter ihop är underbart. Ska bli riktgit skoj att visa upp för er när allt är 100% klart! Kan berätta att mitt tema har jag verkligen fått kämpa för. haha! Pink var inget som uppskattades... Men efter 6 timmar på stan gav han tillslut upp. Tur man lärt sig av den bästa hur män funkar (Mami) ;) haha! Skämt och sido.

I går blev det lite indisk mat och jag dör! Deras mat är verkligen riktigt god. Jag är helt med att alla inte gillar just denna typ av mat. Då den är långt från thai eller husmanskost. Men helt klart värd att prova om man vill testa något annorlunda! Vi hade besök i helgen och då vill jag givetvis det bästa av det bästa från oss i Skaraborg. Där av att det blev shopping och massa god mat. Men helt klart värt!

Nu blir det göra iordning för dom små och därpå mysa ner sig till någon bra film. Bloggar mer imorgon igen. natti!
 

Med tanke på att jag ska göra mig av med mitt gamla bord i trä och skaffa ett nytt. Tror jag att lampan nedan skulle bli så sjukt snygg som ny matbordslampa. Med lite lägre ljus styrka. Vad tror ni? :)

Ni hittar den Här
 
Sofia

Hej! Jag är 26 år och är transsexuell.
Jag inte träffat någon partner än men skulle gärna vilja. Har några frågor som du gärna skulle få svara på <3
1. Är du opererad? Och om du inte är det, hur säger du det till den du träffar? Och accepterar dom det?
2. Om det var svårt att komma ut?
Jag är född som kille men lever som kvinna nu, men har inte gjort en operation än.. hur går det till med akten ifall du inte är opererad? Är killarna du träffar bisexuella då?
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress