21 augusti 2018

Jag har inte tid

Allmänt

<inlägget innehåller betallänk> 

 
Hej på er alla underbara och trogna läsare. förlåt att jag knappt uppdaterar här... MEN jag har verkligen fullt upp och inte haft ork att lägga tid påbloggen dom närmsta veckorna... Hoppas ni förstår och inte blir allt för missnöjda när ni kikar in här. Vill ge er bra matrial! Men det händer så otroligt mycket nu och jag hinner knappt med mitt egna liv. haha!

Var och fixade mina naglar veckan som var. Då alla har mer ellerm indre semester fick jag inte tid direkt... Men inväntadeveckan därpå och det gick faktiskt lika bra! Väldigt nöjd och tycker dom alltid får till det. Hade 0 idé vad det skullebli... Men dom fick verkligne till det. Däremot skulle rosa vara en aning snygare eller vad tror ni?

Ska försöka blogga mer i veckan! Men vågar inte lova något heller.... Imorgonhar jag massor jobb och göra en ny order jag ska hämta ut. Glömde bort den som kom i veckan och är nu pväg tillbaks.Jag brukar ALDRIG glömma hämta ut paket. Men när det händer inser även jag att det är lite väl mycket som sker. haha! Nu blir det promenad med lillen. Bloggar mer sen igen, puss på er!

 
 Älskar produkten och ska bli så skoj att få hem den! Då jag bleker mitt hår sliter det något fruktansvärt. Vilket är förståligt? Jag kör endast denna serien och jag tror knappast jag blir missnöjd heller! :)

Ni hittar den till bra pris Här 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress