8 augusti 2018

Mys kväll

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
 
Go kväll alla underbara! Hoppas ni haft en fin dag och mår bra! Själv mår jag super och kom precis hem från föräldrarna efter haft lite pappersjobb. Givetvist glömde jag 5 viktiga papper. Vilket resulterade att vi inte hann klart... #0framförhållning. haha! Riktigt irriterande när vi upptäckte det på plats. Men andra sidan har vi några dagar på oss. Alltid något!

Övrigt av dagen har jag inte gjort jätte mycket. Bokat tid för mina naglar och det kändes riktigt skönt! Har gått utan klor en bra tid nu och börjar inse att jag MÅSTE ha detta för att inte bita på naglarna. AS VIDRIGT JAG VET! Men nu är detta problemet snart löst. Dock har jag 0 idé vad jag ska göra... =/ Franskmanikyr känns inte alls skoj. Typ äldre tanter eller folk med 0 fantasi... Kan absolut miss ta mig! Men det känns lite som så. Det är snyggt först men sen? Boring vilket fall. Jag vill ha något som verkligen märks och ger en wow feeling. haha!


Nu blir det lägga sig och försöka njuta en sista natt på soffan. Imorgon kommer nämligen den nya sängen och jag  ser verkligen fram emot detta! Ska bli riktigt skönt! Bilder kommer por la mana ;) Blev en kvällsmacka ihop med Papi & Mami. Riktigt mysigt! Älskar att spendera tid med dem och något jag tycker man ska tänka på. Precis som jag kommeri nte odm heller leva för evigt... Därför ta vara på varenda stund med dom ni älskar <3


Bok-tips
Sjukt bra boksom jag tycket ALLA ska läsa! Att ha förståelse för andra människor är A & O. Att ha förståelse för andra ökar chanser att undvika onödiga konflikter. Kan starkt rekomendera den boken!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress