20 december 2018

Snart

Allmänt

Go kväll alla fina. Hoppas ni mår super och haft en fin dag. Själv har min varit kaos och det slutar inte där. Haha! Men jag klurade ut detta tillslut och kom i mål mer eller mindre! Precis haft ett samtal med ett gym för att gå med på et samarbete. Med väldigt mycket tur kan detta leda till något riktigt bra!


Mötte tidigare upp en vän. Riktigt länge sen vi sågs och hade en super trevlig kväll innan han gick hemåt. Jag är verkligen super dålig att hålla kontakt med många av mina vänner... Men om sanningen ska fram jobbar jag mycket och när jag väl ringer hör man ändå inget. Jag menar hallå?


Då jag varit lite förkyld vill jag inte köra för hårt. Vill gärna hålla mig frisk till jul om det går. Men med tanke på mitt tempo senaste månaderna. Borde jag åka på något... haha! Bloggen har blivit lidande jag vet. Men dom närmsta dagarna har jag mer eller mindre varit döende efter allt som hänt senaste... Men inom kort är jag tillbaka igen med massa skoj. Ni kommer säkert förstå varför denna frånvaro inom korr. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

12 december 2018

Palla

Allmänt

Go kväll alla underbara, hoppas allt bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis blivit klar med lite jobb. Har haft en väldigt fin dag och allt har nästan gått på rälls. Med massa tur kommer ett samrbete jag verkligen jobbat för gå igenom inom en snar framtid. Hur skoj? Detta har dock påverkat mitt gymmande. Men jag får se det positivt att jag hunnit med annat som är minst lika viktigt!

Tidigare idag fick jag ett väldigt intressant meddelande. Kommer inte gå in på detaljer vad det handlar om exakt. Men ett inlägg jag publicerade för några dagar sedan är allt jag kan berätta. Om detta nu inte skulle eskallera kommer jag inte ta upp det. MEN om det dras vidare av någon sjuk anledning kan ni lika gärna få följa med på resan. right? Jag tänker inte alltid på att ni läsare är en hel del runt om i detta land. På något vänster kom det fram och behöver jag säga mer...? Tror inte det.

Nog om detta trams. Imorgon blir det jobb och möte. Har även hunnit fixa min naglar och dom blev sjukt fina! Glömmer jämt fota... Men blev riktigt nöjd! Kanske lite korta? Eller jag vet inte? haha! Bloggar mer imorgon igen. natti!
 
 
Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och har precis fixat det sista inför veckan som kommer. Som ni vet är jag ingen person som är vidare duktig att planera in saker. Men jag måste faktiskt medge att jag blir bara duktigre ju mer tiden går. Dom närmsta dagarna har jag verkligen fått in rutiner hur jag som bäst få mitt schema ska gå hand i hand. Det känns faktiskt väldigt skönt att vara 5-15 min tidigare än planerat. Slippa halvt stressa ihjäl mig. haha!

Idag när jag var ute på stan stod jag i en kö. Inget märkvärdigt och väntade på min tur att betala. Jag såg en äldre man hade spillt ut sin coola. Jag tänkte att någon som går förbi hjälper honom. En äldre dam kollade och saktade in. Men strax därpå ökade takten och gick vidare. I samma veva blev det min tur. Jag sa till han i kassan "Ursäkta mig, jag ska bara hjälpa han där borta". Gick fram och tog flaskan. Skruvade på korken och räckte fram den. Han ville inte ha denna och det kan jag till viss del förstå efter den legat på marken... Räckte fram den till killen i kassan och sa att han kunde slänga den. Ibland behövs det bara att en person bryr sig och hjälper till. Det är något jag och många andra säkert glömmer eller inte vill se. I efterhand kan jag ångra att jag inte köpte en ny till honom. Men det är så lätt att vara efterklok. Har ni gjort något liknande berätta gärna! :)

Nu blir det mys framfr en film och imorgon ladda upp inför en kommande vecka med massa jobb. Blogga mer imorgon igen. Puss på er!