1 december 2018

Inte mitt problem

Allmänt

 

På senaste tiden har jag blivit så sjukt trött på killar... Killar som ljuger och verkligen försöker gömma vem dom egentligen är. På riktigt! Tror dom på fullaste allvaratt detta inte kommer fram? Jag menar... Jag om någon är inte rädd att bjuda upp till dans. Givetvis med grunder och vettiga verderingar. Hur många biologiska kvinner och TS-tjejer får inte ett skumt meddelande av en snubbe som "råkat" hitta just dig.


Detta händer ganska ofta mig då jag är en offentlig person och öppen om vem och vad jag är. Fine att du inte behöver berätta hela din livshistoria. Med tanke på att det är inget som intresserar mig. Men om man är singel eller inte är ganska uppenbart? Jag skiter i om du är sambo eller gift. Men vad öppen med detta än att jag snokar fram detta på egen hand eller ber någon annan göra detta åt mig.

För några årsen började jag prata med en kille. Helt okej och inget konstigt med detta. MEN det fanns vissa saker jag reagerade över. Efter en bra tid vi skrivit till varandra. Hur kommer det sig att du endast svarar under arbetstid eller när du är i garaget? Hur kommer det sig att du kan bli helt tyst i 2 dagar och sedan bli på som en igel? Detta fick sin förklaring.

Efter 2:a försöket om att vilja ses och mötas upp i Växsjö som en en rtt bra bit för mig. Strax innan vi skulle ses blev det helt dött. Detta var en av många gånger. Jag kontaktade gensast K (hacker) och skrev att jag vill vet mer om denna person. 15 min gick och jag hade den infomrationen jag behövde. Jag frågade en sista gång om han verkligen var singel. Fick samma svar och att hans mobil dog... Som alla andra gånger när den dog, åkte i vattnet, krockat eller liknande.

Jag tror han hade en hel del att förklara. Vad för bevis jag har är inget jag komer lägga upp här. Det är något personen i fråga får be om själv. Därför säger jag som såhär. Ljug inte för mig och om du gör det. Ta hand om konsekvenserna där efter.... INTE MITT PROBLEM
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress