12 december 2018

Palla

Allmänt

Go kväll alla underbara, hoppas allt bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis blivit klar med lite jobb. Har haft en väldigt fin dag och allt har nästan gått på rälls. Med massa tur kommer ett samrbete jag verkligen jobbat för gå igenom inom en snar framtid. Hur skoj? Detta har dock påverkat mitt gymmande. Men jag får se det positivt att jag hunnit med annat som är minst lika viktigt!

Tidigare idag fick jag ett väldigt intressant meddelande. Kommer inte gå in på detaljer vad det handlar om exakt. Men ett inlägg jag publicerade för några dagar sedan är allt jag kan berätta. Om detta nu inte skulle eskallera kommer jag inte ta upp det. MEN om det dras vidare av någon sjuk anledning kan ni lika gärna få följa med på resan. right? Jag tänker inte alltid på att ni läsare är en hel del runt om i detta land. På något vänster kom det fram och behöver jag säga mer...? Tror inte det.

Nog om detta trams. Imorgon blir det jobb och möte. Har även hunnit fixa min naglar och dom blev sjukt fina! Glömmer jämt fota... Men blev riktigt nöjd! Kanske lite korta? Eller jag vet inte? haha! Bloggar mer imorgon igen. natti!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress