6 december 2018

Skryta

Allmänt

 
 
Go kväll alla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag har precis suttit med lite jobb och blev ganska nyss klar. Älskar verkligen dagar med mycket i görningen. Tror denna veckan verkligen behövt att ta det lugnt och fokuser på det jag verkligen vill. Bloggen blev dock lidande... Men hoppas det inte gör allt för mycket! Kan ni förstå att det är snart jul! Helt sjukt!

Idag har jag gjort massor och känns riktigt skoj! Ni som följer mig på snapchat vet vad jag pratar om. haha! Men det kommer ni också få inom tid. För och nackdelar med att ha olika plattformar antar jag. Jag gick lite på stan med en kompis i veckan. Hittade en super söt tröja jag kommer ha till jul. Tror jag knappast blir ensam om detta. haha!

Nu blir det sova och därpå jobb och ska gå igenom det sista med min revisor inför kommande investering. Jag vill verkligen inte att folk ska tro jag skryter för mycket... Men till mitt försvar har jag verkligen jobbat och kämpat mer än vad ni kanske fått se här på bloggen. Oavsett vad ville jag förtydliga detta innan detta ska publiceras. Ni som är nyfikna får helt enkelt kika in på snapchat. Hihi ^^
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress